Euroleague

Μπόγρης: «Νικήσαμε μια ομάδα που μπορεί να φτάσει μακριά»

Στη σπουδαιότητα της επιτυχίας επί μίας ομάδας που ήταν αήττητη και έχει προοπτικές στάθηκε ο Γιώργος Μπόγρης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Χίμκι.

Ο διεθνής σέντερ τόνισε πως έδειξαν χαρακτήρα στην επίθεση και «χτύπησαν» τις αδυναμίες της ρωσικής ομάδας και τις βοήθειες των «ερυθρόλευκων» ψηλών. Στάθηκε στη σωστή αντιμετώπιση του Σβεντ και στο γεγονός πως δεν πήρε τα σουτ, ενώ πρέπει να κρατήσουν το «4 στα 4» για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Η νίκη είναι πολύ μεγάλη. Η Χίμκι ήταν αήττητη και για μένα είναι φαβορί να φτάσει μακριά. Δείξαμε χαρακτήρα επιθετικά, είχαμε παιδιά με διψήφιο αριθμό πόντων και χτυπήσαμε στις αδυναμίες της Χίμκι. "Χτυπήσαμε" με τους ψηλούς μας που ήταν εξαιρετικοί και πήραμε μία νίκη που δίνει μεγάλη ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Πήραμε, μάλιστα, και καλή διαφορά, που είναι σημαντικό.

Θεωρώ ότι η δουλειά που κάναμε στον Σβεντ ήταν εξαιρετική, γιατί δεν "φόρτωσε" τους παίκτες μας με φάουλ και βασίστηκε στα σουτ. Συνεχίζουμε, γιατί θα βρούμε κι άλλους παίκτες σαν αυτόν. Μακροπρόθεσμα, το 4-0 θα σημαίνει κάτι. Κρατάμε τις νίκες που έχουμε κάνει απέναντι σε πολύ ποιοτικές ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x