NBA

Μπος: «Ασέβεια από τους Χιτ»

Ανοιχτά εξέφρασε ο Κρις Μπος τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση των Χιτ να τον θέσουν οριστικά εκτός ομάδας μετά και τα συνεχή προβλήματα υγείας που παρουσιάζει.

Πικραμένος από τη στάση των Χιτ είναι ο Κρις Μπος. Ο πρόεδρος της ομάδας, Πατ Ράιλι, δήλωσε προ ημερών πως ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ, που είναι εκτός μάχης λόγω θρόμβωσης και έχει τεθεί σε κίνδυνο η καριέρα του, δεν θα αγωνιστεί ξανά στην ομάδα.

«Δεν περίμενα να τελειώσει έτσι η καριέρα μου στο Μαϊάμι. Κανείς δεν μου τηλεφώνησε, κανείς δεν μου έστειλε μήνυμα ώστε να με ενημερώσει για τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για business. Όμως όταν έχεις κατακτήσει πρωτάθλημα με αυτή την ομάδα και έχεις ζήσει τόσες όμορφες στιγμές, σίγουρα δεν περιμένεις να μάθεις τα νέα από τους δημοσιογράφους. Είναι ασέβεια! Μιλάμε για δέσμευση, αφοσίωση και άλλα τέτοια όμορφα όμως τέτοιες συμπεριφορές σε πληγώνουν. Πιθανότατα η καριέρα μου στο Μαϊάμι τελείωσε. Υπάρχουν άλλες 29 ομάδες στο πρωτάθλημα όμως. Η απόρριψη από μια ομάδα δεν αλλάζει τη γνώμη που έχουν οι υπόλοιπες για εσένα», τονισε ο Κρις Μπος που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα στο Μαϊάμι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x