NBA

Μπουνιές, θρίλερ και… απόδραση των Χιτ από το Τορόντο! (video)

Ντέρμπι βγαλμένο από… Ευρώπη (για να μη πούμε από Ελλάδα) έγινε στο Τορόντο. Με μπουνιές πριν και μετά τη λήξη, οι Χιτ άλωσαν την καλύτερη έδρα του ΝΒΑ, ξεραίνοντας τους Ράπτορς με καλάθι στα 3 δέκατα

Ματσάρα που τα είχε όλα -του ξύλου συμπεριλαμβανομένου- έγινε στο Τορόντο!

Σε ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση, με επεισόδια κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα, οι Χιτ απέδρασαν με τεράστιο διπλό (90-89) από την καλύτερη έδρα του ΝΒΑ.

Αφού οι Ιμπάκα και Τζόνσον αποβλήθηκαν επειδή έπαιξαν μπουνιές, το φινάλε μετατράπηκε σε θρίλερ, με τους Ράπτορς να κάνουν ανατροπή και να παίρνουν προβάδισμα με follow του ΝτεΡόζαν τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ωστόσο η ομάδα του Μαϊάμι δεν είχε πει την τελευταία λέξη και με λέι απ του Έλινγκτον τρία δέκατα πριν τη λήξη, έγινε η δεύτερη μόλις ομάδα που φεύγει νικήτρια φέτος από τον Καναδά.

Το ματς πάντως δεν… τελείωσε εκεί για τους Ντράγκιτς και ΝτεΡόζαν (οι οποίοι ήταν κορυφαίοι των ομάδων τους με 24 και 25 πόντους αντίστοιχα), αφού συνέχισαν τη μεταξύ τους κόντρα και μετά την κόρνα της λήξης, ερχόμενοι στα χέρια.










Την ίδια ώρα οι Μπλέιζερς συνέχισαν να δείχνουν ότι μπορούν και… παραμπορούν χωρίς τον Ντάμιεν Λίλαρντ! Με τον ΜακΚόλουμ να παίζει και για τον «διόσκουρό» του (27 πόντοι, 7 ασίστ) και τους Ναπίερ (21 πόντοι) και Νούρκιτς (20 πόντοι) άξιους συμπαραστάτες, η ομάδα του Πόρτλαντ άλωσε την Οκλαχόμα.

Παρόλο λοιπόν που ο Γουέστμπρουκ άγγιξε το triple-double με 22 πόντους, 12 ασίστ και 9 ριμπάουντ, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μια ακόμα μεγάλη νίκη με 117-106.

Κατά τ’ άλλα οι Μάβερικς εκμεταλλεύτηκαν την εμφάνιση ενός Νοβίτσκι… από τα παλιά (20 πόντοι) και καθάρισαν άνετα (114-99) τους παραπαίοντες Μάτζικ.

Όσο για τους Λέικερς, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στους Κινγκς, παρά την καλή εμφάνιση του Κώστα Κουφού.

Ο Έλληνας σέντερ ήταν ανίκητος κάτω από τα καλάθια κατεβάζοντας 15 ριμπάουντ (συν 6 πόντους, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 21 λεπτά συμμετοχής), ωστόσο η ομάδα του Λος Άντζελες είχε έναν εξαιρετικό Ραντλ (22 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ) που τους οδήγησε στο τελικό 99-86.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x