Ελλάδα

Μπουρούσης: «Πρώτα η ΑΕΚ, μετά το πλεονέκτημα έδρας»

Ο Γιάννης Μπουρούσης θεωρεί τον Παναθηναϊκό ικανό για το πλεονέκτημα έδρας μετά τη μεγάλη νίκη στη Βιτόρια, αλλά ξεκαθαρίζει πως προέχει ο αυριανός αγώνας με την ΑΕΚ.

Εφικτό στόχο χαρακτηρίζει για τον Παναθηναϊκό Superfoods την τέταρτη θέση ο Γιάννης Μπουρούσης μετά τη μεγάλη νίκη στη Βιτόρια.

«Είναι πολύ σημαντική η νίκη που πήραμε. Ήταν το διπλό που ψάχναμε καιρό. Χάσαμε στο παρελθόν κάποιες ευκαιρίες. Η ομάδα παρουσιάζεται συνεχώς βελτιωμένη. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Η αλήθεια είναι πως έχουμε καταφέρει να βάλουμε τους εαυτούς μας σε καλή θέση και έχουμε πιθανότητες για την τέταρτη θέση. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε, να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας», δήλωσε στην «Πράσινη».

Όσο για την υποδοχή του κόσμου στη Βιτόρια; «Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Με σέβονται και τους σέβομαι. Αναγνωρίζουν πως έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα και ότι συνέβαλα τα μέγιστα για να επιστρέψει η ομάδα στο Final Four μετά από πολλά χρόνια».

Τέλος, αφήνει για την ώρα στην άκρη το ματς με την ΤΣΣΚΑ, καθώς προέχει η ΑΕΚ και το αυριανό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. «Δεν μας απασχολεί η ΤΣΣΚΑ. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την ΑΕΚ που είναι σε καλή κατάσταση, θα παίξει με τον κόσμο της και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x