Ελλάδα

Μπουρούσης στον ΣΠΟΡ FM: «Για αυτό στράβωσα στον Ολυμπιακό»

Στην συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM ο Γιάννης Μπορούσης μίλησε για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, το δέσιμό του με τους οπαδούς αλλά και το επεισόδιο με τον Ίβκοβιτς το οποίο άλλαξε την κατάσταση.

Για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό μίλησε στη συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιάννης Μπορούσης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ότι είχε δέσει με τον κόσμο αλλά μετά το επεισόδιο με τον Ίβκοβιτς δεν ακούστηκε η αλήθεια.

Για την ιστορία του 2011: «Σίγουρα με στεναχώρησε και με πλήγωσε. Κάποιοι πήραν αυτό που ήθελαν, χωρίς όμως να ακούσουν την αλήθεια. Υπάρχει μια πίκρα, αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Υπάρχουν όμως πράγματα που με έχουν στεναχωρήσει. Έχω πει σε παλαιότερες συνεντεύξεις μου την αλήθεια και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι άλλο. Στον Ολυμπιακό μέχρι να γίνει η ιστορία με τον Ίβκοβιτς, που με είχε βγάλει εκτός ομάδας, είχα ζητήσει τρεις φορές να κληθώ σε απολογία. Αυτό δεν έγινε και από τότε ο Γιάννης Μπουρούσης στράβωσε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Είχα μπει στη νοοτροπία του κόσμου του Ολυμπιακού. Δέθηκα με τον Ολυμπιακό. Όταν έγινε αυτή η ιστορία, δεν ξανασχολήθηκα. Ως προπονητής ο Ίβκοβιτς μπορώ να πω ότι ήταν ο καλύτερος του κόσμου, με μένα όμως δεν ξέρω τι έγινε. Ήθελα να έρθει να μου πει ότι έχω κάνει αυτό το λάθος και να το πληρώσω. Αυτό δεν έγινε και από τότε δεν ασχολούμαι με τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x