Ελλάδα

Μπράιαντ: «Νικητής και με τον ΠΑΟΚ»

Παίκτη νικητή χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Ντάριλ Μπράιαντ προσθέτοντας πως δεν έχει σκοπό να... αλλάξει φορώντας πλέον τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ευτυχής που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ντάριλ Μπράιαντ. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως είναι έτοιμος να ηγηθεί της οργάνωσης του παιχνιδιού της νέας του ομάδας και πρόσθεσε πως είναι παίκτης-νικητής.

«Πραγματικά σημαίνει πολλά για μένα να αγωνιστώ για μία ομάδα με ιστορία, παράδοση στο μπάσκετ και μπροστά σε σπουδαίους φιλάθλους. Θέλω να κερδίζω και να γίνω καλύτερος και εγώ, αλλά και η ομάδα», τονίζει ο «truck», μιλώντας στο www.paokbc.gr και προσθέτει: «Σε όλη μου την καριέρα ήμουν παίκτης νικητής και δεν σχεδιάζω να το αλλάξω αυτό. Είμαι ο πλέι μέικερ που μπορεί να κάνει όλη την ομάδα να συμμετέχει στο παιχνίδι, μπορώ όμως να δημιουργήσω και για τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να πω ότι κάνω λίγο από όλα», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

-Ο ΠΑΟΚ αλλάζει εντελώς εικόνα, θα υπάρχουν πάρα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Πως αισθάνεσαι που θα συμμετέχεις σε αυτή την προσπάθεια της δημιουργίας μίας ομάδας από την αρχή…
«Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να είσαι μέλος αυτής της προσπάθειας, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα προοδεύουμε ταυτόχρονα με την ομάδα και εύχομαι να είναι πολύ καλή η ομάδα μας».

-Ο συμπαίκτης σου στο West Virginia, Kevin Jones, αγωνίστηκε στην Partizan και φαντάζομαι θα έχεις μιλήσει μαζί του. Γνωρίζεις για την πολύ στενή σχέση που έχουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και της Partizan;
«Δεν το ήξερα αυτό, ότι υπάρχει τέτοια σχέση μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων. Ο Jones πάντως είναι ο καλύτερός μου φίλος. Το καλοκαίρια που βρισκόμαστε, τα σπίτια μας απέχουν μόλις 5 λεπτά και ήδη έχουμε μιλήσει για την απόφασή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ. Μου είπε ότι είναι ενθουσιασμένος και του άρεσε πολύ που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ».

-Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν;
«Να γνωρίζουν απλά ότι είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά σαν ομάδα και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x