Ελλάδα

Μπρατσιάκος: «Τελικός με Άρη»

Η Κύμη έχει ανάγκη τη νίκη το Σάββατο απέναντι στον Άρη στη Χαλκίδα και ο Βασίλης Μπρατσιάκος απηύθυνε κάλεσμα για γεμάτο γήπεδο.

Κάλεσμα στους φίλους της Κύμης να κατακλύσουν το κλειστό της Χαλκίδας απηύθυνε ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Μπρατσιάκος, τονίζοντας τη σημασία του αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη.

«Το Σάββατο μάς περιμένει ένας ακόμα τελικός. Αυτό θα είναι ίσως το ματς της χρονιάς για εμάς, καθώς με νίκη θα εξασφαλίσουμε κατά μεγάλο ποσοστό την παρουσία μας στην Basket League και για την επόμενη σεζόν. Το έργο μας βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, αφού αντίπαλος μας θα είναι ο Άρης, μια ομάδα υψηλής ποιότητας. Κάθε αναμέτρηση μαζί τους είναι ένα σπουδαίο από μόνο του γεγονός, πόσο μάλλον τώρα που παίζεται για εμάς όλη η χρονιά! Θέλουμε να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να δείξουμε ότι δικαιούμαστε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε αισιόδοξοι και είναι σίγουρο ότι θα τα δώσουμε όλα για την νίκη. Ο βαθμός δυσκολίας όμως της αναμέτρησης είναι τεράστιος και για αυτό έχουμε ανάγκη να σταθούν για μια ακόμα φορά μαζικά στο πλευρό μας οι φίλαθλοι όλης της Εύβοιας. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα πετύχουμε την υπέρβαση. Σας περιμένουμε το Σάββατο στο κλειστό της Κανήθου», τόνισε ο προπονητής των νεοφώτιστων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x