Ελλάδα

Μυριούνης στον ΣΠΟΡ FM: «Μου αρέσει ο Παναθηναϊκός, μπορεί φάιναλ φορ»

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη εξέφρασε ο Χρήστος Μυριούνης, μιλώντας στον SPORT FM.

Ο πρώην διεθνής φόργουορντ των «πράσινων» μίλησε στους Τολη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο και αναφέρθηκε στην προσπάθεια ανόδου της ομάδας που προπονεί, του ΑΟ Αγρινίου, στην Α2, στις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα της Στερεάς Ελλάδας, στην προοπτική να βρεθούν και οι δύο ελληνικές ομάδες στο φάιναλ φορ και «αποθέωσε» τον Τσάβι Πασκουάλ, ενώ αυτήν τη στιγμή του αρέσει περισσότερο το μπάσκετ που παίζει η ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά: «Είναι καλύτερη η Καστοριά και δίκαια ανεβαίνει στην Α2, εμείς έχουμε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε για την πρώτη τετράδα που ίσως πάει σε μπαράζ για την άνοδο».

«Δεν έβρισκα κάτι καλό προπονητικά τα δύο τελευταία χρόνια και ήρθα στο Αγρίνιο. Είναι ευτυχία να βρίσκομαι εδώ, είναι ιδανικές οι συνθήκες για να δουλέψεις και να δείξεις την αξία σου ως προπονητής, είναι ευλογία που βρίσκομαι εδώ και μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ και θέλω να διακριθώ στο χώρο και να ανέβω ψηλά».

«Μου αρέσει ο Παναθηναϊκός, κάνει τη διαφορά ο Γκιστ και θα φανεί τώρα που επέστρεψε, είναι παίκτης "κλειδί". Μπορεί να προκριθεί στο φάιναλ φορ, δεν είναι καλύτεροι οι Τούρκοι από αυτόν. Με πλεονέκτημα έδρας, μπορούν και οι δύο ελληνικές ομάδες να πάνε στην Κωνσταντινούπολη και να κοντράρουν ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ. Ο Παναθηναϊκός με πλεονέκτημα δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο στα πλέι οφ».

«Ο Πασκουάλ είναι καλός προπονητής, έχει δείξει έργο, είναι επιθετικός προπονητής και δίνει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες του να διακριθούν την ώρα του αγώνα, είναι σοβαρός και χρειάζεται χρόνο για να δείξει το έργο του, είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη».

«Όλος ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο, είναι νέα ομάδα μετά την αποχώρηση του Διαμαντίδη. Χρειάζεται συνεργασία διοίκησης-προπονητή, αν δεν έχεις το χρόνο σου, δεν μπορείς να δουλέψεις».

«Οι ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ και Μπασκόνια παίζουν το μπάσκετ που μου αρέσει, όμως οι Ρώσοι είναι οι καλύτεροι με τους Τεόντοσιτς και Ντε Κολό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x