Euroleague

Να ποντάρει στους εφιάλτες της ΤΣΣΚΑ

Στην Πόλη έχει ταξιδέψει ο Μπάμπης Χριστόγλου για να σηκώσει του πάντες στο πόδι και να σας μεταφέρει τον παλμό του F4. Αναλύει πώς ο Ολυμπιακός θα περάσει την ΤΣΣΚΑ και σε ποιο τομέα είναι άπιαστος.

Είπαμε, έχω έρθει στην Κωνσταντινούπολη για δουλειά. Άρα να το αφήσω για λίγο το ντονέρ διαίτης που βρήκα και για το οποίο μου λένε ότι ρίχνει και το ζάχαρο και να σας εξηγήσω μερικά πραγματάκια.

Γράφει από την Πόλη ο Μπάμπης Χριστόγλου

Το πρώτο έχει να κάνει με το τι θα κάνω εγώ στην Κωνσταντινούπολη. Τα πάντα, μάγκες. Και σίγουρο είναι πως θα σηκωθεί ο κόσμος στο πόδι. Θα τους ανακατέψω όλους. Θα στήνω στούντιο όπου βρω και θα μιλάω με όσους είστε στην Αθήνα αλλά θα δίνω και μικρόφωνο σε εσάς που έχετε έρθει στην έδρα ενός ακόμα φάιναλ φορ.

Στην Πόλη, λοιπόν. Στην Πόλη του Ολυμπιακού. Στην Πόλη που ζαλίστηκε και παραμιλούσε για πολλές μέρες την τελευταία φορά που διοργάνωσε τελική φάση Ευρωλίγκας. Τότε που οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ ένιωθαν τα πόδια τους να τρέμουν στην ιστορική αντεπίθεση των παικτών του Ολυμπιακού. Τότε, που αμόλαγε το ένα μετά το άλλο τα τρίποντα ο Σπανούλης και στο φινάλε την έδωσε στον Πρίντεζη για να ρίξει την αρκούδα φαρδιά πλατιά ξαπλωμένη στο καναβάτσο με το πεταχτάρι του.

Είμαι εδώ, λοιπόν και θα το ρίξω στο μπάσκετ μέχρι οι παίκτες του Σφαιρόπουλου να σηκώσουν με το καλό το 4ο ευρωπαϊκό τρόπαιο την Κυριακή το βράδυ. Για να γίνει αυτό, όμως, χρειάζεται και πολλή δουλειά. Και αυτό θα κάνω λοιπόν, θα γράφω για μπάσκετ.

Ξέρουν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του τι πρέπει να κάνουν για να βάλουν τους Ρώσους από κάτω. Πρέπει να τους παίξουν άμυνα στο όριο – μην πω και λίγο πιο πολύ – να δώσουν όλη τους τη δύναμη για να πάρουν κάθε ένα ριμπάουντ, κυρίως τα αμυντικά και να τρέξει όταν και όσο πρέπει στην επίθεση. Στόχος του Ολυμπιακού νομίζω πως είναι να ρίξει την ΤΣΣΚΑ χαμηλότερα από τους μέσους όρους της στην Ευρωλίγκα, να την αναγκάσει να παίξει ένα μπάσκετ που ταιριάζει περισσότερο σε αυτόν και να ποντάρει στους εφιάλτες της.

Να πάει, δηλαδή, το ματς στη λεπτομέρεια και να επενδύσει πάνω στο τρέμουλο που δεδομένα θα πιάσει τους Ρώσους αλλά και στην τρέλα που θα μεγαλώνει στο μάτι του Σπανούλη, του Πρίντεζη και των υπολοίπων. Είναι από τα παιχνίδια που περισσότερο και από τα πλάνα των προπονητών μετράει η καρδιά. Και σε αυτόν τον τομέα όσο μικρότερο και να είναι το μπάτζετ του ο Ολυμπιακός δεν έχει κανέναν αντίπαλο!

Δείτε τον Μπάμπη Χριστόγλου στην Πόλη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x