Ελλάδα

Να συνδυάσει νίκη και εμφάνιση ο Παναθηναϊκός

Να κλείσει με νίκη το «Γκομέλσκι Καπ» θέλει ο Παναθηναϊκός που κοντράρεται με την Νταρουσάφακα (17.00 Cosmotesport 4) στον μικρό τελικό του τουρνουά της ΤΣΣΚΑ.

Να ολοκληρώσει με θετικό τρόπο την παρουσία του στο «Γκομέλσκι Καπ» θέλει ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει στις 17.00 την Νταρουσάφακα στον μικρό τελικό του τουρνουά. Η τουρκική ομάδα έχασε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας 81-75.

Οι πράσινοι από την πλευρά τους αφήνουν πίσω τους τη χθεσινή ήττα από την Χίμκι, σε ένα ματς που η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά ηττήθηκε στα σημεία(73-70). Ο Καταλανός τεχνικός έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί σήμερα στον μικρό τελικό του τουρνουά.

Αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις από πλευράς Παναθηναϊκού έκλεψε ο Μάρκους Ντένμον. Ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε ικανός να μπει στα… παπούτσια του Τζέιμς και μέτρησε 22 πόντους και 7/9 σουτ.

Μπορεί η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στο Eurocup αλλά παραμένει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όπως φάνηκε στη χθεσινή αναμέτρηση στην Μόσχα, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x