Ευρώπη

Να συνεχίσει τις νίκες στην Ανδόρα θέλει ο Προμηθέας

Στην έδρα της μαχητικής Ανδόρας θα δοκιμαστεί την Τετάρτη (30/10, 21:00) ο Προμηθέας Πάτρας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας του Eurocap.

Με θετικές εμφανίσεις και πάνω από όλα νίκες θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη φετινή πορεία, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη, ο Προμηθέας Πάτρας. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά καλείται να αντεπεξέλθει σε μια δύσκολη αποστολή στην Ανδόρα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα για την 5η αγωνιστική του Eurocap (30/10, 21:00, Novasports3HD).

Μετά την μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια του Μίλος Τεόντοσιτς, οι Πατρινοί, θα τα δώσουν όλα με σκοπό να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου τους. Την προσπάθεια τους θα ενισχύσει ο νεοαποκτηθείς Τζέραλντ Ρόμπινσον ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο και για τον σέντερ του Προμηθέα Γιώργου Μπόγρη, καθώς η Ανδόρα ήταν η πρώτη ομάδα εκτός ελληνικών συνόρων που αγωνίστηκε στην καριέρα του. Πάντως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που αγωνίστηκε στον συγκεκριμένο σύλλογο, αφού ο Θανάσης Αντετοκούνμπο «πέρασε» από εκεί την σεζόν 2016-17.

Η σημερινή αντίπαλος των δευτεραθλητών Ελλάδος, διαθέτει ένα επικίνδυνο ρόστερ όπως οι περισσότερες ομάδες που αγωνίζονται στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής στο Eurocap μετρά δυο νίκες και δυο ήττες, ενώ ο προπονητής της ομάδας Ίμπον Ναβάρο θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Το σημερινό πρόγραμμα του Eurocap:

Λοκομοτίφ Κουμπάν-Τόφας 19:00

Νταρουσάφακα-Ούνικς Καζάν 19:15

Μπούντουτσνοστ-Όλντενμπουργκ 20:00

Λιμόζ-Παρτιζάν 20:15

Γκντύνια-Γαλατάσαράι 21:00

Μοραμπάνκ Ανδόρας-Προμηθέας Πατρών 21:00

Ουνικάχα-Τρέντο 21:45

Βίρτους Μπολόνια-Μονακό 22:00


Επιμέλεια: Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x