Ελλάδα

Νάντο Τζεντίλε: «Ο Αλεσάντρο ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός»

Στο παιχνίδι της μοίρας που έφερε τον γιο του, Αλεσάντρο, στον Παναθηναϊκό Superfoods αναφέρθηκε ο Νάντο Τζεντίλε.

Στην μεταγραφή του γιου του Αλεσάντρο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό Superfoods αναφέρθηκε ο πατέρας του μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «il Giornale», ο Νάντο μίλησε για τις συμπτώσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη αλλά και στο φλερτ του γιου του με την Μπαρτσελόνα όταν στον πάγκο της βρισκόταν ο Τσάβι Πασκουάλ.

«Είναι, ως ένα σημείο, περίεργο ότι κατέληξε εκεί ο Αλεσάντρο. Ο τωρινός πρόεδρος (Δημήτρης Γιαννακόπουλος) είναι γιος του προέδρου που είχα εκεί (Παύλος Γιαννακόπουλος), ενώ ο τιμ μάνατζερ, Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν συμπαίκτης μου, ενώ πολλά από τα στελέχη είναι τα ίδια με τότε. Στην Ελλάδα η διοίκηση είναι όπως στην Ιταλία, σαν μια οικογένεια».

Για την μεταγραφή του γιου του στον Παναθηναϊκό: «Ο κόουτς Τσάβι Πασκουάλ είχε δοκιμάσει τον Αλεσάντρο στην Μπαρτσελόνα. Τώρα τον πήρε στον Παναθηναϊκό και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι η πρώτη φορά που ο Αλεσάντρο είναι μόνος μακριά από το σπίτι».

Για τις σχέσεις του με τον Παναθηναϊκό: «Οταν επέστρεψα στην Αθήνα και 10.000 φίλαθλοι στο γήπεδο σηκώθηκαν να με χειροκροτήσουν, ο Αλεσάντρο κατάλαβε τι σήμαινε για μένα ο Παναθηναϊκός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x