Euroleague

Νάχμπαρ: «Έχουν παίκτες που ξέρουν πώς να αντιδράσουν»

Στην πολύ καλή άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά και στους έμπειρους παίκτες που διαθέτει, απέδωσε ο Μπόστιαν Νάχμπαρ την ήττα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός έβγαζε τρομερή ενέργεια στο παρκέ και σε συνδυασμό με την αστοχία στην επίθεση, η Μπαρτσελόνα γνώρισε δίκαια την ήττα σύμφωνα με τον Μπόστιαν Νάχμπαρ. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του συμπαίκτη του, Τζάστιν Ντόελμαν.

«Δεν κοιτάμε τη διαφορά. Είμαστε στο 1-1. Προφανώς έχουν παίκτες που έχουν πάρει πολλά παιχνίδια και ξέρουν πώς να ανταποκριθούν σε τέτοιες καταστάσεις, όταν δηλαδή είναι πίσω στη σειρά. Επανήλθαν δυνατοί και σίγουρα με περισσότερη ενέργεια από το πρώτο ματς. Και αυτός μας κόστισε ένα παιχνίδι. Πιστεύω πως δεν μπήκαμε στο πνεύμα του σκοραρίσματος και αυτό φαίνεται από τους μόλις 25 πόντους του πρώτου ημιχρόνου. Η άμυνά τους ήταν καλή και εμείς δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Έκαναν κάποιες αμυντικές προσαρμογές. Αλλά, αυτά γίνονται σε μεγάλες σειρές παιχνιδιών. Οι ομάδες προσαρμόζονται και έχουν ένα διαφορετικό πλάνο. Τώρα, εξαρτάται από εμάς να πάμε στον Πειραιά και να αλλάξουμε την κατάσταση, παίρνοντας τη νίκη στο τρίτο παιχνίδι», δήλωσε ο Μπόστιαν Νάχμπαρ.

Από την πλευρά του, ο Τζάστιν Ντόελμαν είπε: «Απόψε ο Ολυμπιακός μπήκε και έπαιξε με μεγάλη ένταση. Το περιμέναμε αυτό, αλλά δυστυχώς δεν παίξαμε καλά. Η σειρά είναι στο 1-1 και βασικά είναι σαν ξεκινάμε από το 0-0. Τώρα, θα πρέπει να πάμε στον Πειραιά και να παίξουμε καλά, ώστε να πάρουμε μία νίκη. Ξέραμε πως η σειρά θα ήταν μία “μάχη”. Είναι μία καλή ομάδα, είμαστε μία καλή ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε. Αυτό είναι το σημαντικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x