NBA

Αντετοκούνμπο για Βεζένκοφ: «Είμαι χαρούμενος για εκείνον»

O Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στον Σάσα Βεζένκοφ μετά τη βαριά ήττα των Μπακς στο Σακραμέντο.

Την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Σάσα Βεζένκοφ εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την βαριά ήττα των Μπακς στο Σακραμέντο (129-94). Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού παραμένει τραυματίας και δεν αγωνίστηκε, αλλά ο Greek Freak είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του.

«Είμαι χαρούμενος για εκείνον. Του ευχήθηκα να αναρρώσει σύντομα και να επιστρέψει υγιής για να βοηθήσει την ομάδα του με κάθε πιθανό τρόπο. Είναι καταπληκτικός παίκτης, ξέρει πώς παίζεται το παιχνίδι και είναι ένας εξαιρετικός τύπος για να τον έχεις στην ομάδα σου», ανέφερε ο 29χρονος σούπερ σταρ, που είχε 30 πόντους, 13 ριμπάουντ και 4 ασίστ, αλλά όχι μεγάλη βοήθεια από τους συμπαίκτες του.

Όαο για την βαριά ήττα της ομάδας του, είπε: «Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια των αντιπάλων και να βρούμε ρυθμό, ιδίως στο ξεκίνημα των αγώνων. Εάν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, θα έχεις πρόβλημα. Το ξεκίνημα ενός αγώνα δείχνει και την πορεία. Ξέρεις ότι οι Κινγκς παίζουν γρήγορα και θα σουτάρουν τρίποντο ενώ απομένουν 17’’ για την επίθεσή τους. Εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο δευτερόλεπτο θα έχεις πρόβλημα κι εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πρέπει να βρεις τρόπους να διαχειριστείς το παιχνίδι. Πρέπει να έχεις κανόνες για την transition άμυνα. Ποιος θα πασάρει, ποιος θα κάνει το screen. Πρέπει να βάλεις τα σουτ. Απομένουν δεκαπέντε παιχνίδια μέχρι τα πλέι οφ και δεν πιστεύω ότι οι αντίπαλες ομάδες θα βρουν τέτοιους τρόπους για να αποκτήσουν πλεονέκτημα εναντίον μας. Πιστεύω ότι το μπάσκετ που παίζουμε είναι πιο physical κι αυτό επιβραδύνει κάπως το ρυθμό των αντιπάλων. Θα υπάρξουν και φορές που ομάδες θα προσπαθήσουν να τρέξουν και να το εκμεταλλευτούν κόντρα σε εμάς, όμως νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι πιο αργό. Είναι τρελό, αλλά είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που το πιο αργό παιχνίδι είναι η δύναμή μας. Οι Κινγκς έπαιξαν εξαιρετικά, με υψηλό ρυθμό και ένταση. Όλοι σκόραραν. Ο Φοξ, ο Μονκ, ο Σαμπόνις. Όλοι άγγιξαν την μπάλα και σκόραραν σήμερα. Ήταν μια ομαδική νίκη για εκείνους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x