NBA

Αντετοκούνμπο: «Προσπάθησα να κάνω τα πάντα για να ανάψω τη σπίθα στην ομάδα μου»

Την άποψη πως οι Καβαλίερς είναι μία επικίνδυνη ομάδα και αξίζουν να φτάσουν στα πλέι οφ του NBA εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τόνισε πως έκανε τα πάντα για την ανατροπή των Μπακς.

Οι Μπακς δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το νικηφόρο σερί με τους Καβαλίερς και τα ξημερώματα ηττήθηκαν με 114-106 στο Κλίβελαντ, μετά το αρχικό 2-0 τη φετινή σεζόν στο NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πράματα και θάματα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για το Μιλγουόκι, όπως παραδέχθηκε και ο Έλληνας σταρ στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα.

«Οι Καβαλίερς είναι πολύ-πολύ επικίνδυνοι! Διαθέτουν σπουδαίους παίκτες και ένα εξαιρετικό σύστημα. Δεν βλέπω τον λόγο να μην πάνε στα playoffs και να μην κάνουν μια καλή πορεία, ελπίζω όχι εναντίον μας!», είπε ο Greek Freak που πέτυχε 45 πόντους και είχε 14 ριμπάουντ.



«Απλώς προσπάθησα να είμαι επιθετικός. Όταν είμαι επιθετικός, ξέρω ότι θα πάρω τις σωστές επιλογές. Προσπάθησα να κάνω τα πάντα για να ανάψω τη σπίθα στην ομάδα μου» πρόσθεσε ο σταρ των Μπακς.

Και κατέληξε λέγοντας: «Όταν είσαι μπροστά με 20-21 πόντους απέναντι σε μια ομάδα όπως οι Μπακς, είναι δύσκολο να κρατήσεις έστω και αυτή τη διαφορά. Το Μιλγουόκι θα συνεχίσει να παλεύει! Στο τέλος όμως, όλα πήγαν καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x