NBA

Έμειναν ζωντανοί Μπακς και Σίξερς

Μπακς και Σίξερς μείωσαν σε 3-2 απέναντι σε Πέισερς και Νικς. Προβάδισμα με 3-2 πήραν οι Καβαλίερς κόντρα στο Ορλάντο.

Οι Μπακς επιβίωσαν στα playoffs του ΝΒΑ παρά τις απουσίες των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ. Νίκησαν εμφατικά 115-92 τους Πέισερς στο Μιλγουόκι και μείωσαν σε 3-2 τη σειρά έχοντας όμως πλέον την… υποχρέωση να κερδίσουν στην Ιντιάνα στο Game 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής (01:30). Κρις Μίντλετον και Μπόμπι Πόρτις είχαν από 29 πόντους για τα «ελάφια», ενώ ο Ντοκ Ρίβερς δήλωσε μετά το ματς πως Greek Freak και Dame είναι κοντά στην επιστροφή. Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον με 16 πόντους πάλεψε περισσότερο για τους Πέισερς.



Στο ίσως καλύτερο ματς της σεζόν στα playoffs, οι Σίξερς έμειναν ζωντανοί νικώντας 112-106 τους Νικς στην παράταση μέσα στη Νέα Υόρκη και έτσι μείωσαν σε 3-2. Ο Ταϊρίς Μάξι είχε 46 πόντους και τα δύο τρίποντα που έστειλαν το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο με 97-97. Ο Τζέιλεν Μπράνσον είχε 40 πόντους για τους γηπεδούχους, ωστόσο έκανε μια λάθος πάσα σε κρίσιμο σημείο στην παράταση. Το Game 6 θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 04:00.



Οι Καβαλίερς επιβλήθηκαν 104-103 των Μάτζικ και πήραν κεφάλι με 3-2 στη σειρά. Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 28 και ο Ντάριους Γκάρλαντ με 23 πόντους ξεχώρισαν για το Κλίβελαντ, αλλά καθοριστική ήταν η τάπα του Έβαν Μόμπλεϊ στον Φραντς Βάγκνερ που «σφράγισε» τη νίκη για τους γηπεδούχους. Ο Πάολο Μπανκέρο είχε 39 πόντους για το Ορλάντο, που θα φιλοξενήσει το Game 6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x