NBA

Αποκάλυψη Εμπίντ: Παίζει με παράλυση Bell!

Ο Τζοέλ Εμπίντ ταλαιπωρείται εδώ και λίγες μέρες από παράλυση Bell αλλά παρ’ όλα αυτά έβαλε 50 πόντους στη νίκη των Σίξερς επί των Νικς.

Ο Τζοέλ Εμπίντ οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη επί των Νικς (125-114) έχοντας 50 πόντους και έτσι η ομάδα του μείωσε σε 2-1 στα playoffs της Ανατολής. Λίγο μετά τη σπουδαία του εμφάνιση, ο Καμερουνέζος σέντερ αποκάλυψε πως ταλαιπωρείται εδώ και λίγες μέρες από παράλυση Bell, μια πάθηση που προκαλεί ακινησία σε ένα μέρος του προσώπου του και έχει κι άλλα συμπτώματα, όπως θολή όραση.

«Άρχισε 1-2 μέρες πριν το ματς με τους Χιτ για τα play in. Είχα φοβερές ημικρανίες, αλλά δεν έδωσα σημασία. Είναι ενοχλητικό όμως πλέον. Η αριστερή πλευρά του προσώπου μου, το στόμα και το μάτι μου έχουν επηρεαστεί. Είναι δύσκολα για μένα. Όμως δεν πρόκειται να τα παρατήσω, θα συνεχίσω να παίζω. Είναι μια ατυχία, έτσι το αντιμετωπίζω, αλλά δεν είναι δικαιολογία», τόνισε ο Εμπίντ.

«Η κατάσταση αυτή επηρεάζει κάποιες στιγμές και την όρασή μου, που γίνεται θολή και έπρεπε να βάζω συνέχεια σταγόνες για να είναι υγρό το μάτι μου. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα διαρκέσει η πάθηση αυτή. Μου είπαν πως μπορεί να είναι από βδομάδες μέχρι και μήνες. Ελπίζω να μείνουν έτσι τα πράγματα και να μη γίνουν χειρότερα. Έχω όμορφο πρόσωπο και δεν μου αρέσει όταν το στόμα μου είναι στραβό», πρόσθεσε με χιούμορ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x