NBA

Τρομεροί Σίξερς, έκαναν... παρέλαση στο LA κόντρα στους Κλίπερς!

Οι (χωρίς Εμπίντ) Σίξερς δεν «μάσησαν» κόντρα στους «αστεράτους» και τους νίκησαν με σκορ 121-107 μέσα στο Λος Άντζελες, έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τους Ταϊρίς Μάξεϊ, Τομπάιας Χάρις και Κάμερον Πέιν.

Οι Κλίπερς έχουν τα «αστέρια», οι Σίξερς έφυγαν με το «διπλό»!

Η ομάδα της Φιλαντέλφια έκανε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην παρέα των Χάρντεν, Λέοναρντ και Τζόρτζ, φεύγοντας με τη νίκη 121-107 από το Λος Άντζελες.

Με αυτόν τον τρόπο, οι 76ers ανέβηκαν στο 39-32 και παρέμειναν στο κυνήγι της 6ης θέσης που οδηγεί απευθείας στα playoffs, ενώ οι Κλίπερς έπεσαν στο 44-26 και βλέπουν την τέταρτη θέση (και το πλεονέκτημα έδρας) να απειλείται από τους φορμαρισμένους Πέλικανς.

Από τους νικητές, μία τριάδα-φωτιά ήταν αυτή που έφερε τη νίκη. Οι Ταϊρίς Μάξεϊ και Τομπάιας Χάρις σκόραραν από 24 πόντους, ενώ ο Κάμερον Πέιν ήταν επίσης εξαιρετικός με 23 πόντους.

Από τους Κλίπερς, 20 πόντους είχαν οι Καγουάι Λέοναρντ και Νόρμαν Πάουελ, ενώ 18 μέτρησε ο Πολ Τζορτζ. Δημιουργικός με 14 ασίστ ο Τζέιμς Χάρντεν, που είδε πάντως την πρώην ομάδα του, από την οποία αποχώρησε άσχημα, να παίρνει τη νίκη.

Δωδεκάλεπτα: 29-41, 56-63, 83-88, 107-121

Αναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x