NBA

Στην έξοδο από τους Λέικερς ο προπονητής Χαμ-Τι απάντησε ο Λεμπρόν για το μέλλον του

Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια, ο Ντάρβιν Χαμ είναι στην έξοδο από τον πάγκο των Λέικερς. Η αινιγματική απάντηση του Λεμπρόν Τζέιμς για το μέλλον του και τα συμβόλαια που λήγουν.

Η σεζόν των Λέικερς ολοκληρώθηκε άδοξα. Ο αποκλεισμός από τους Νάγκετς με 4-1 στον πρώτο γύρο των playoffs στέλνει σε πρόωρες διακοπές την ομάδα του LA και παράλληλα σηματοδοτεί εξελίξεις στον οργανισμό.

Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια, η θέση του προπονητή Ντάρβιν Χαμ είναι εξαιρετικά επισφαλής, καθώς-όπως αναφέρει-κάποιοι μέτοχοι θεωρούν εξαιρετικά απίθανο να επιστρέψει για δεύτερη σεζόν στον πάγκο.

Παρά τη βελτίωση της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν, οι Λέικερς δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την εξαιρετική παρουσία των Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις με αποτέλεσμα να αποκλειστούν για δεύτερη διαδοχική χρονιά από το Ντένβερ, παρότι προηγούνταν στα 165:24 από τα 240 λεπτά των αγώνων (69%) και έχασαν δύο παιχνίδια με σουτ στο τέλος από τον Τζαμάλ Μάρεϊ.

Πέρα από το θέμα του προπονητή, υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά και για το ρόστερ. Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει δική του οψιόν για να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο έναντι 51 εκατ. δολαρίων και λογικά δεν θα αποχωρήσει. Ερωτηθείς αν έπαιξε το τελευταίο του ματς με τους Λέικερς ο 39χρονος σούπερ σταρ απάντησε «δεν θα απαντήσω σε αυτό», με την ομάδα να προτίθεται να αποκτήσει τον γιο του, Μπρόνι Τζέιμς, ώστε να πραγματοποιήσει το όνειρό του να παίξει μαζί του προτού αποσυρθεί.

Mε συμβόλαια δεσμεύονται οι Άντονι Ντέιβις, Ρούι Χατσιμούρα, Όστιν Ριβς, Γκέιμπ Βίνσεντ και Τζάρεντ Βάντερμπιλτ. Δική του οψιόν για έναντι ακόμη χρόνο με 18,6 εκατ. δολάρια έχει ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ, ενώ επίσης δική τους οψιόν έχουν με μικρά ποσά οι Κρίστιαν Γουντ, Τζάκσον Χέιζ και Καμ Ρέντις. Αντίθετα, ελεύθεροι μένουν οι Σπένσερ Ντινγουίντι και Τορίν Πρινς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x