NBA

Ανησυχία στους Μάβερικς για Ντόντσιτς: Αποχώρησε τραυματίας από το ματς με Γουόριορς

Ο Λούκα Ντόντσιτς αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τους Γουόριορς με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, κάτι που δημιουργεί ανησυχία στους Μάβερικς όσον αφορά την κατάστασή του.

Το βράδυ της Τετάρτης (13/03), οι Ντάλας Μάβερικς υποχρέωσαν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στην 3η τους ήττα στα 4 τελευταία παιχνίδια. Ωστόσο, αναγκάστηκαν να τελειώσουν το παιχνίδι χωρίς τον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Σλοβένος γκαρντ χτύπησε στα πρώτα λεπτά του τετάρτου δεκαλέπτου και αποχώρησε από το παρκέ με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, χωρίς να επιστρέψει ξανά στο παιχνίδι. Προφανώς, η κατάστασή του ανησυχεί τους Τεξανούς, ενόψει της τελικής ευθείας της κανονικής περιόδου.

Ερωτηθείς για τη σοβαρότητα του τραυματισμού, ο προπονητής των Μάβερικς Τζέισον Κιντ δεν έδωσε σαφή απάντηση, αλλά εξέφρασε αμφιβολίες για το ενδεχόμενο ο Ντόντσιτς να αγωνιστεί στο επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ο γκαρντ του Ντάλας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 21 πόντους, 3 ριμπάουντ και 9 ασίστ, παρά το γεγονός πως δεν έπαιξε για μια ολόκληρη περίοδο. Συνολικά, έχει τρομερά νούμερα κατά μέσο όρο, με 34,3 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9,8 ασίστ ανά παιχνίδι. Με 38 νίκες και 28 ήττες, οι Μάβερικς βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση της Δυτικής Περιφέρειας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x