NBA

Απίστευτο: Οι Σέλτικς δεν εκτέλεσαν βολή στον αγώνα με τους Μπακς, μόλις δύο είχε το Μιλγουόκι!

Ιστορία γράφτηκε τα ξημερώματα στο Fiserv Forum, όπου σημειώθηκαν μόλις δύο βολές, οι λιγότερες στην ιστορία του NBA από το 1982 και έπειτα!

Ένα μοναδικό γεγονός υπήρξε κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μπακς με τους Σέλτικς στο Fiserv Forum, όπου το Μιλγουόκι επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 104-91 της Βοστώνης.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες έγιναν οι πρώτες από το 1982 και έπειτα που σε αγώνα τους εκτελέστηκαν μόλις δύο ελεύθερες βολές, ενώ οι «πράσινοι» έγιναν η πρώτη ομάδα που δεν είχαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ βολή σε ένα παιχνίδι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκείνος που ευστόχησε σε μία από τις δύο βολές του αγώνα, 19 δευτερόλεπτα από τη λήξη της πρώτης περιόδου της αναμέτρησης στο Μιλγουόκι.

«Ο Άνταμ Σίλβερ (ο κομισάριος του NBA) πρέπει να είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος», δήλωσε ο προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς. «1:57 ώρα αγώνα. Θεέ μου, μπορείς να πας σε ένα παιχνίδι και να δειπνήσεις ακόμα. Απίστευτο», πρόσθεσε.

Ο Ρίβερς τόνισε πως δεν κατάλαβε ότι υπήρξαν τόσες λίγες ελεύθερες βολές, μέχρι να λήξει το παιχνίδι. «Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που υπήρξαν αρκετές σωματικές επαφές και τότε μου έδωσαν το φύλλο των στατιστικών και τους ζήτησα να μου δώσουν για ολόκληρο το παιχνίδι. Νόμιζα ότι ήταν τα στατιστικά του ημιχρόνου. Δεν είχα κοιτάξει τι είχε συμβεί. Δύο ελεύθερες βολές σε έναν αγώνα. Αυτό είναι τρελό!», πρόσθεσε.

Το προηγούμενο ρεκόρ υπήρξε σε έναν αγώνα μεταξύ των Γκρίζλις και των Χοκς, όπου είχε εκτελεστεί μόλις μία βολή σε ένα παιχνίδι. Έντεκα βολές είχαν δοθεί σε ένα παιχνίδι των Ιντιάνα με το Ορλάντο, 5 έναντι 6, στις 10 Νοεμβρίου 2019.

«Μάλλον ανεβάζουμε ρυθμούς για τα playoffs. Υπάρχουν πολλά πράγματα να συμβούν, αλλά εκτιμώ ότι προετοιμαζόμαστε για τα playoffs», ήταν το σχόλιο του Τζέισον Τέιτουμ.

«Ήταν περίεργο, αλλά μοιάζει να είναι μία τάση. Τα φάουλ δεν αποτελούν πλέον μέρος του παιχνιδιού. Κάποιες φορές νόμιζα ότι μου έκαναν φάουλ και υπήρξαν άλλες με εξέπληξε ένα φάουλ που δεν μου δόθηκε. Πραγματικά μας άφησαν να παίξουμε», υπογράμμισε ο Ντέμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x