NBA

Μπηχτή του Χαλιμπέρτον στους οπαδούς των Μπακς: «Στη regular season είχαμε καλύτερη ατμόσφαιρα από ό,τι εδώ»

Μετά το break των Ιντιάνα Πέισερς στο Μιλγουόκι, ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον... πίκαρε τους φιλάθλους των Μπακς για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πασκάλ Σιακάμ, οι Πέισερς έσπασαν την έδρα των Μπακς, καθώς ισοφάρισαν σε 1-1 με τη νίκη τους (108-125) μέσα στο «Fiserv Forum», με τη σειρά πλέον να μεταφέρεται στην Ιντιάνα για τα playoffs της Ανατολής στο NBA.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον θέλησε να «πικάρει» τους Μπακς, κάνοντας ειδική αναφορά στον κόσμο της ομάδας του Ουισκόνσιν και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στα πρώτα δύο Game της σειράς, κάνοντας λόγω πως στην Ιντιανάπολις, το κλίμα ήταν πιο «καυτό» ακόμα και στη regular season.


«Περιμένω ότι η ατμόσφαιρα στα δύο επόμενα παιχνίδια θα είναι απίστευτη. Δεν έχω καμία αμφιβολία πάνω σε αυτό. Ακόμα και σε παιχνίδια της regular season είχαμε πολύ καλύτερες ατμόσφαιρες σε σχέση με αυτές που δημιούργησαν οι φίλοι των Μπακς στα δύο πρώτα ματς. Περιμένουμε τον κόσμο μας να είναι εντυπωσιακός. Οι φίλαθλοι μας είναι ενθουσιασμένοι για αυτό που έρχεται. Υπάρχει μεγάλη… ενέργεια σε όλη την πόλη και το νιώθουμε όλοι στην ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x