NBA

«Σκότωσε» τους Λέικερς του φοβερού Λεμπρόν at the buzzer ο Μάρεϊ

Με καλάθι του Τζαμάλ Μάρεϊ στην εκπνοή οι Νάγκετς επικράτησαν 101-99 των Λέικερς και έκαναν το 2-0 στη σειρά. Φοβερός αλλά και μοιραίος στο φινάλε ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Στο καλύτερο παιχνίδι των playoffs (και ίσως όχι μόνο) μέχρι τώρα, οι Νάγκετς επικράτησαν 101-99 των Λέικερς και έκαναν το 2-0 στον πρώτο γύρο της Δύσης στο ΝΒΑ. Αυτή, μάλιστα, ήταν η δέκατη σερί νίκη για τους πρωταθλητές απέναντι στους «λιμνάνθρωπους», που θα φιλοξενήσουν τα δύο επόμενα παιχνίδια της σειράς.

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ με σουτ στην εκπνοή χάρισε τη νίκη στο Ντένβερ, τη στιγμή που στα 12" πριν το τέλος ο καταπληκτικός σε όλο το ματς αλλά κυρίως στην τέταρτη περίοδο Λεμπρόν Τζέιμς είδε την μπάλα να κυλά βασανιστικά εκτός στόχου.



Oι φιλοξενούμενοι έχασαν χρυσή ευκαιρία για το break, καθώς δέκα λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου προηγούνταν με +20 (48-68). Ωστόσο οι Νάγκετς με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στη νίκη, παρότι ο Λεμπρόν έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να κρατήσει το προβάδισμα για την ομάδα του.

Ο Μάρεϊ τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους παρότι είχε μόλις 9/24 σουτ, ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε ένα ακόμη τριπλ-νταμπλ με 27 πόντους, 20 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Πολύ καλός ήταν και ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Για τους Λέικερς ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 26 πόντους, 12 ασίστ και 8 ριμπάουντ, με τον Άντονι Ντέιβις να μετρά 32 πόντους και 11 ριμπάουντ και τον ΝτιΆντζελο Ράσελ να μετρά 23 πόντους.

Το τρίτο ματς της σειράς θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής στο LA (05:00).

Δωδεκάλεπτα: 24-28, 44-59, 69-79, 101-99

Δείτε εδώ την στατιστική του αγώνα


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x