NBA

Σακίλ για Γκομπέρ: «Δεν είναι κανένας σπουδαίος αμυντικός»

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ θεωρεί υπερτιμημένο τον Ρούντι Γκομπέρ.

Υπερτιμημένο ακόμη και για την άμυνά του θεωρεί τον Ρούντι Γκομπέρ ο Σακίλ Ο’ Νιλ. Παρότι ο Γάλλος σέντερ των Τίμπεργουλβς έχει αναδειχθεί τρεις φορές κορυφαίος αμυντικός στο ΝΒΑ, ο «Σακ» πιστεύει πως όταν αντιμετωπίζει τους κορυφαίους σέντερ της λίγκας δεν μπορεί να τους περιορίσει.

«Ποτέ δεν θεωρούσα ότι είναι κανένας σπουδαίος αμυντικός. Δεν μπορεί να παίξει άμυνα απέναντι σε παίκτες όπως ο Γιόκιτς. Όταν αντιμετωπίζει πιο κοντούς, φυσικά θα τους κόψει. Για μένα άμυνα σημαίνει να σβήσεις τον άλλο. Αν θέλει να μας εντυπωσιάσει και να μας πείσει, ας κρατήσει τον Γιόκιτς κάτω από τους 15 πόντους. Καλές είναι οι τάπες όταν έρχεται ως βοήθεια αλλά αυτό δεν αρκεί με αντιπάλους τον Γιόκιτς ή τον Εμπίντ», είπε ο θρύλος του ΝΒΑ.

Μάλιστα, ο Σακίλ συμφώνησε με τον καλεσμένο του στην εκπομπή και πρώην συμπαίκτη του (με θητεία επίσης σε ΑΕΚ και Άρη), Μάριο Τσάλμερς. «Εγώ θα έδινα το βραβείο στον Αντεμπάγιο. Ο Μπαμ αναλαμβάνει να μαρκάρει διαφορετικούς παίκτες. Μπορεί να αντιμετωπίσει από δυάρια μέχρι σέντερ», είπε ο «Σακ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x