NBA

Το τρολάρισμα του Τζίμι Μπάτλερ στον Τζέιλεν Μπράουν για το «διπλό» των Χιτ στη Βοστώνη

Ο Τζίμι Μπάτλερ βρήκε έναν εφευρετικό τρόπο να τρολάρει τον Τζέιλεν Μπράουν, μετά τη νίκη των Μαϊάμι Χιτ επί των Μπόστον Σέλτικς στη Βοστώνη.

Οι Μαϊάμι Χιτ έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και πέρασαν με 111-101 από τη Βοστώνη ισοφαρίζοντας τους Σέλτικς σε 1-1 στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ.

Ο Τζίμι Μπάτλερ, που δεν θα καθόλου αγωνιστεί στη σειρά λόγω τραυματισμού, βρήκε την ευκαιρία ώστε να τρολάρει μέσω social media τον Τζέιλεν Μπράουν, με αφορμή κάτι το οποίο είχε πει ο παίκτης των «κελτών» την περασμένη σεζόν.

Συγκεκριμένα, όταν οι δύο ομάδες διασταυρώθηκαν στους περσινούς τελικούς περιφέρειας, οι Χιτ πήραν προβάδισμα 3-0. Ο Μπράουν, τότε, δήλωσε, «μην μας αφήσετε να πάρουμε παιχνίδι» και εν μέρει δικαιώθηκε, αφού οι Σέλτικς απάντησαν με τρεις συνεχόμενες νίκες και ισοφάρισαν σε 3-3 τη σειρά, με την ομάδα του Μαϊάμι να παίρνει τελικά την πρόκριση στο Game 7.

Ο Μπάτλερ, επομένως, έκανε photoshop το πρόσωπό του πάνω σε αυτό του Μπράουν, και έκανε ποστάρισμα το οποίο έγραφε «μην μας αφήσετε να πάρουμε παιχνίδι», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πικάρει τον αντίπαλό του για την περσινή του δήλωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x