Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Νέα εποχή στον Ιωνικό Νικαίας

Στα χέρια τριών επιχειρηματιών πέρασε ο Ιωνικός Νικαίας και στόχος είναι να επιστρέψει σταδιακά στη μεγάλη κατηγορία.

Στα χέρια των Κώστα Σκιαθίτη, Λευτέρη Χρυσοφάκη και Χρήστου Μαργέλη πέρασε ο Ιωνικός Νικαίας. Οι τρεις άνδρες ήδη σχεδιάζουν την επόμενη μέρα στον ιστορικό σύλλογο έχοντας μεγάλες βλέψεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η νέα διοικητική επιτροπή του Ιωνικού Νικαίας τον ανεβάζει επίπεδο. Μετά την ολοκλήρωση της περσινής αγωνιστικής περιόδου η οποία βρήκε τον Ιωνικό Νικαίας, στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, η νεοσύστατη διοικητική επιτροπή της ομάδας στελεχωμένη από τους: Κώστα Σκιαθίτη, Λευτέρη Χρυσοφάκη και Χρήστο Μαργέλη, δείχνει ότι είναι ικανή να αλλάξει άμεσα επίπεδο το ιστορικό σωματείο της Νίκαιας.

Ο Κώστας Σκιαθίτης την περσινή χρονιά βρέθηκε στα διοικητικά τεκταινόμενα του Άρη Νικαίας, ο οποίος βρέθηκε άμεσα στη ΄Γ εθνική από την Ά Εσκανα, μέσα σε μία άκρως επιτυχημένη σεζόν. Ο Λευτέρης Χρυσοφάκης, είναι ο διοικητικός παράγοντας και κύριος λόγος, όπου ο Ερμής Πειραιά από τις χαμηλές κατηγορίες της Εσκανα, βρέθηκε τις δύο τελευταίες περιόδους, να χτυπά επί ίσοις όροις την άνοδό του στις εθνικές κατηγορίες, μετρώντας στο πρόσφατο παρελθόν του, μόνο επιτυχημένες χρονιές. Ο τρίτος της επιτροπής Χρήστος Μαργέλης, είναι γνωστός μπασκετάνθρωπος, αφού έχει διατελέσει με μεγάλη επιτυχία αθλητής του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Οι τρεις προαναφερθέντες άντρες, έχουν αναλάβει πλέον τις τύχες του Ιωνικού Νικαίας και μέσα από τις ενέργειες που εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούν ούτως ώστε να παρουσιαστεί ένα σύνολο υψηλού επιπέδου το οποίο θα αγωνίζεται κάτω από τις ιδανικότερες δυνατές συνθήκες, δείχνουν ότι μοναδικός τους στόχος είναι η άμεση επάνοδος του Ιωνικού στο υψηλότερο επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ, γεμίζοντας με υπερηφάνεια τον λαό της ομάδας, τον οποίο θέλουν κοντά τους, σε αυτή τους τη νέα προσπάθεια.

Σύντομα θα έχουμε νεότερα για τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θα είναι ικανές να ανεβάσουν σε παραπάνω επίπεδο και το αγωνιστικό κομμάτι του Ιωνικού».

Επιπλέον, ανακοινώθηκε και η πρώτη χορηγική συνεργασία της ομάδας, η οποία έγινε με την αλυσίδα καταστημάτων, BARISTA BROTHERS, η οποία ανήκει στην οικογένεια Χρυσοφάκη:

«Η νέα διοικητική επιτροπή του Ιωνικού Νικαίας στο μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την αλυσίδα καταστημάτων BARISTA BROTHERS που ανήκει στην οικογένεια Χρυσοφάκη, η οποία εκπροσωπείται και αποτελεί μέλος της νέας διοικητικής επιτροπής μπάσκετ της Ομάδας μας.

Παράλληλα, χθες (Πέμπτη), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος BARISTA BROTHERS που άνοιξε στην πόλη μας (Ελλησπόντου 19 και Μουδανίων, Νίκαια). Καλορίζικο και καλές δουλειές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x