Ευρώπη

Νέα «σφαλιάρα» για Μπαρτσελόνα

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε η Γκραν Κανάρια η οποία κέρασε… φαρμάκι την Μπαρτσελόνα επικρατώντας στο Παλάου Μπλαουγκράνα με 88-77.

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα….

Οι Καταλανοί ηττήθηκαν εντός έδρας από την Γκραν Κανάρια με 77-88 και πλέον βλέπουν την Ρεάλ Μαδρίτης και την πρώτη θέση της βαθμολογίας να… ξεμακραίνουν επικίνδυνα. Παράλληλα, αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Σίτο Αλόνσο, από την οποία διασώθηκε μόνο ο Τομά Ερτέλ ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 24 π. και 6 ασ. Από την πλευρά των νικητών εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μπάλβιν και Μπάεζ έχοντας αμφότεροι από 20 πόντους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ξεχώρισε η νίκη της Μπιλμπάο επί της αντιπάλου της ΑΕΚ στο Champions League, Εστουδιάντες με 87-77. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βάσκους ο Τοντόροβιτς,ο οποίος είχε 19 π. και 6 ριμπ. Για τους «φοιτητές» πολύ καλή εμφάνισε πραγματοποίησε για ακόμα μία φορά ο Λάντεσμπεργκ, ωστόσο οι 23 πόντοι που σημείωσε δεν στάθηκαν αρκετοί για να χαρίσουν κάτι περισσότερο στην ομάδα του.

Αναλυτικά η 12η αγωνιστική:

Τενερίφη – Μάλαγα 81-77
Μπούργκος – Φουενλαμπράδα 69-71
Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια 77-87
Μπιλμπάο – Εστουδιάντες 87-77
Μούρθια – Μπέτις 63-70
Γιοβεντούτ – Σαραγόσα 94-83
Βαλένθια – Χιπούτσκοα 19:00
Ομπραντόιρο – Ρέαλ Μαδρίτης 19:30
Ανδόρρα – Μπασκόνια 19:30

Δείτε εδώ τη βαθμολογία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x