Ελλάδα

Νέα υπέρβαση με Γκαρίνο ψάχνει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει βάλει στο μάτι για τη θέση «3» τον Αργεντινό διεθνή Πάτο Γκαρίνο και δίνει μάχη με άλλες ομάδες για να τον αποκτήσει.

Μία ακόμη υπέρβαση φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει για την ΑΕΚ ο Μάκης Αγγελόπουλος. Στόχος της «Ένωσης» για τη θέση «3» είναι ο Πάτο Γκαρίνο, βασικός πλέον με την εθνική Αργεντινής, ο οποίος διεκδικείται από τη Βενέτσια και ομάδες της Ισπανίας.

Ο 24χρονος άσος (1,98μ.), που αποφοίτησε πέρσι από το George Washington χωρίς να γίνει ντραφτ (με 14,1π., 4,2 ριμπ., 1,5 ασίστ στην τελευταία του χρονιά στο κολέγιο), έμεινε ελεύθερος από τους Ορλάντο Μάτζικ με τους οποίους είχε υπογράψει μη εγγυημένο συμβόλαιο. Την τελευταία σεζόν μέτρησε 11,2 πόντους, 3,4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 29,2 λεπτά κατά μέσο όρο και σε συνολικά 49 ματς στο NBDL. Σε λίγες μέρες θα πάρει μέρος στο FIBA America Cup με την εθνική Αργεντινής.

Αν η ΑΕΚ αποκτήσει τον Γκαρίνο, τότε θα έχει επτά ξένους και ο Έντιν Άτιτς είτε θα παίζει μόνο στο Basketball Champions League, είτε θα δοθεί δανεικός σε ομάδα όπου θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x