Ευρώπη

Νέντοβιτς: «Θα δούμε εάν θα μείνω στην Αρμάνι, αλλά δεν θέλω να παίζω 15 λεπτά»

Όλα ανοικτά είναι για το μέλλον του Νεμάνια Νέντοβιτς, του οποίου το συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο λήγει το φετινό καλοκαίρι.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραμονή του Νεμάνια Νέντοβιτς στην Αρμάνι, θα είναι ο χρόνος συμμετοχής του.

Όπως δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα του Μιλάνου, θέλει να έχει παραπάνω από 15 λεπτά συμμετοχής, ώστε να παραμείνει στους Ιταλούς.

«Το συμβόλαιό μου λήγει στις 30 Ιουνίου. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με κάποιον. Όταν έρθει η ώρα θα συζητήσουμε με την Αρμάνι και θα δούμε εάν θα συνεχίσουμε μαζί ή όχι. Τώρα, όλα είναι πιθανά και όταν έρθει η ώρα θα δούμε», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος γκαρντ στο «Sport Klub», ενώ σε ερώτηση για το αν επιθυμεί να μείνει στην ομάδα του Μιλάνου:

«Δεν θα ήθελα να παίζω 15 λεπτά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, αλλά εάν τα πράγματα αλλάξουν, τότε γιατί όχι; Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, τα μπάτζετ της επόμενης σεζόν θα μειωθούν, ενώ περιμένουμε μεγάλες αλλαγές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν έχω μιλήσει με τον Ραζνάτοβιτς, αναφορικά με το αν έχω προτάσεις για την επόμενη σεζόν».

Για την απόφαση της Ευρωλίγκας με την οριστική διακοπή: «Ήταν η μόνη λογική απόφαση, καθώς υπήρχαν πολλά εμπόδια για να συνεχιστεί. Πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να διοργανώσεις μία εγχώρια λίγκα, που οι κανόνες είναι κοινοί, από το να προσπαθείς να συντονίσεις 18 ομάδες από διάφορα μέρη της Ευρώπης, όπου η κάθε χώρα έχει τους δικούς της νόμους. Τώρα, θα πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επόμενη σεζόν, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x