NBA

Νέο χτύπημα του ΛαΒάρ Μπολ: «Ο Λόνζο πρέπει να παίζει σε όλη την 4η περίοδο»

Καιρό είχε να εμφανιστεί στην επικαιρότητα ο μπαμπάς του Λόνζο Μπολ, ΛαΒάρ, που «ξαναχτύπησε» κάνοντας συστάσεις αυτή τη φορά στον προπονητή των Λέικερς για τον τρόπο που αξιοποιεί τον γιο του.

Ένας από τους πλέον απίθανους τύπους που κυκλοφορούν πέριξ του κόσμου του NBA, ο ΛαΒάρ Μπολ, είχε καιρό να φανεί οπότε αποφάσισε να ξαναχτυπήσει.

Λόγος, φυσικά, ο γιος του, Λόνζο που αγωνίζεται στους Λος Άντζελες Λέικερς και μέχρι στιγμής η παρουσία του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου κρίνεται θετική, αλλά όχι… εκπληκτική όπως είχε υποσχεθεί ο εκκεντρικός πατέρας.

Ο ΛαΒάρ Μπολ μίλησε μετά τη νίκη των «λιμνανθρώπων» κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις και αποφάσισε να κάνει συστάσεις στον προπονητή της ομάδας, Λουκ Γουόλτον για τον τρόπο που θα έπρεπε να αξιοποιεί τον γιο του.

«Πρέπει να παίζει όλο το τέταρτο δωδεκάλεπτο και μπορώ να βάλω στοίχημα ότι οι Λέικερς θα κερδίζουν συνέχεια. Θα μπει σε πολύ καλύτερη ροή», είπε αρχικά μιλώντας στο Bleacher Report και συνέχισε:

«Είναι μέσα-έξω ή κάθεται έξω για 6-10 λεπτά. Δεν πρόκειται έτσι να πάρει σουτ, γιατί δεν θα είναι σε αγωνιστική ροή. Δεν θέλει να πληγώσει την ομάδα σουτάροντας ενώ δεν είναι σε αγωνιστικό ρυθμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x