Ευρώπη

Νεστέροβιτς: «Δεν πληρώσαμε τον Ράντολφ. Αισιοδοξώ πως θα ξαναπαίξει στη Σλοβενία»

Ο Ράσο Νεστέροβιτς δήλωσε πως η ομοσπονδία της Σλοβενίας δεν πλήρωσε τον Άντονι Ράντολφ για να την ενισχύσει στο Ευρωμπάσκετ και πρόσθεσε πως αισιοδοξεί να τον ξαναδεί με την εθνική ομάδα.

Ο Άντονι Ράντολφ ήταν από τα «κλειδιά» της κατάκτησης του Ευρωμπάσκετ από τη Σλοβενία. Ο Ράσο Νεστέροβιτς, γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, ξεκαθάρισε πως δεν χρειάστηκαν χρήματα για να παίξει ο Αμερικανός φόργουορντ με το εθνόσημο της χώρας.

«Το μόνο που πληρώσαμε ήταν οι μετακινήσεις του από και προς τη Σλοβενία. Σίγουρα η ‘αμοιβή’ του ήταν ότι απέκτησε κοινοτικό διαβατήριο, αλλά και η εμπειρία που αποκόμισε παίζοντας σε αυτή τη διοργάνωση με τέτοια επιτυχία», ανέφερε ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού.

Όσο για το αν θα ξαναδούμε τον Ράντολφ στην εθνική Σλοβενίας; «Είμαστε σε καλό δρόμο για να συμφωνήσουμε για περαιτέρω συνεργασία. Βρισκόμαστε σε επαφή και συμφωνήσαμε να τα ξαναπούμε σύντομα. Τώρα χρειάζεται κι εκείνος λίγο χρόνο να ηρεμήσει και να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του με τη Ρεάλ. Αισιοδοξώ πως θα ξαναπαίξει στην εθνική. Άλλωστε απόλαυσε κι εκείνος την εμπειρία αυτό το καλοκαίρι», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x