NBA

Νίκη για τους Μπακς, αγωνία για Αντετοκούνμπο (video)

Απρόοπτο με Αντετοκούνμπο στους Μπακς! Ο Έλληνας φόργουορντ αποχώρησε από το ματς κόντρα στο Μπρούκλιν, καθώς γύρισε ο δεξιός του αστράγαλος και πλέον υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του.

Σε μια αναμενόμενα άνετη νίκη έφτασαν οι Μιλγουόκι Μπακς στην έδρα των Μπρούκλιν Νετς, αλλά αυτό που κάνει τα «ελάφια» να ανησυχούν είναι η κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ομάδα του Τζο Πράντι επικράτησε 109-94 με τον «Greek Freak» να έχει ένα σχετικά ήρεμο βράδυ, με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 27 λεπτά. Ηγέτης για τα «ελάφια» ήταν ο Έρικ Μπλέντσο με 28 πόντους και 6 ασίστ σε 32’, ενώ Μίντλετον και Χένσον είχαν από 16 και 19 πόντους αντίστοιχα.

Ωστόσο, το σημαντικότερο νέο προέρχεται από την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο All-Star των Μπακς αποχώρησε γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο και τελικά δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι στα 7:34 πριν από τη λήξη της αναμέτρησης.

Το θετικό είναι ότι παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας και δεν μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια για τις πρώτες βοήθειες, δείγμα του ότι δεν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x