Ελλάδα

Νίκησαν και «βλέπουν» οκτάδα τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα κόντρα στον Κόροιβο, επικράτησαν 72-55 και… βλέπουν πλέι οφ, με την ομάδα της Αμαλιάδας να συνεχίζει την μάχη για την παραμονής της.

Σώθηκαν και πάνε για οκτάδα τα Τρίκαλα. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη επικράτησε με σχετική ευκολία (72-55) του Κόροιβου, σώθηκε και μαθηματικά και πλέον θα δώσει τη μάχη της για την είσοδο στα πλέι οφ. Από την άλλη, η ομάδα της Αμαλιάδας συνεχίζει να βρίσκεται στα… χαμηλά της βαθμολογίας και συνεχίζει τη μάχη της για την σωτηρία.

Ένα τρίποντο του Τσαγκαράκη έδωσε σκορ στο ματς και λίγο αργότερα τα Τρίκαλα έφτασαν στο +5 (7-2) χάρη στο καλάθι του Ότον. Ωστόσο, ο Κόροιβος απάντησε με ένα σερί 7-0 και πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο ματς (7-9). Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι, καμία δεν μπορούσε να πάρει προβάδισμα άνω των τριών ή τεσσάρων πόντων, με το τέλος της πρώτης περιόδου να βρίσκει τα Τρίκαλα στο +1 (26-25). Όσο καλή και παραγωγική ήταν η πρώτη περίοδος, τόσο τραγική ήταν η δεύτερη. Ένα γρήγορο σερί 4-2 έδωσε μικρή «ανάσα» στους γηπεδούχους (30-27) και στη συνέχεια… μπλακ άουτ! Οι δύο ομάδες έκαναν να σκοράρουν πάνω από πέντε λεπτά, με τον Λίποβι να δίνει την λύση 2:30 λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Ο Πόλαρντ επανέφερε τη διαφορά στους τρεις πόντους (32-29) αλλά οι Τρικαλινοί με ένα επιμέρους 8-3 πήγαν στο ημίχρονο με +8 (40-32).

Ο Κόροιβος έπρεπε να αντιδράσει και το έκανε. Παρότι βρέθηκε δύο λεπτά μετά την επανέναρξη στο -17, με τρομερή αντεπίθεση και σύμμαχο την αστοχία των Τρικάλων, κατάφεραν να ρίξουν τη διαφορά στο τέλος της τρίτης περιόδου στους τέσσερις πόντους και να ξαναμπούν στη διεκδίκηση του ροζ φύλλου αγώνα (51-47). Ωστόσο, η εμφάνιση των φιλοξενούμενων στην τέταρτη περίοδο ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Οι παίκτες του Κόροιβου έδειξαν να… αδειάζουν από την υπερπροσπάθεια, σκόραραν μόλις πέντε πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ δέχτηκαν 21 και εν τέλει έφυγαν από τα Τρίκαλα με… σκυμμένο κεφάλι.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x