Ευρώπη

«Νίκησε» δικαστικά την Μπάρτσα ο Ντόρσεϊ και παίρνει… γερή αποζημίωση!

Ένα ποσό άνω του 1,5 εκατ. ευρώ είναι υποχρεωμένη να καταβάλει η Μπαρτσελόνα στον Τζόι Ντόρσεϊ, καθώς ο Αμερικανός σέντερ δικαιώθηκε από δικαστήριο της Καταλονίας, σε αγωγή που κατέθεσε!

Γερή αποζημίωση αναμένεται να εισπράξει από την Μπαρτσελόνα ο Τζόι Ντόρσεϊ!

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», ο Αμερικανός σέντερ κατέθεσε αγωγή κατά των «μπλαουγκράνα» αξιώνοντας τα δεδουλευμένα του και δικαστήριο της Καταλονίας τον δικαίωσε! Μετά την απόφαση αυτή, η Μπάρτσα είναι υποχρεωμένη να πληρώσει το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, όσον αφορά τα χρήματα που του οφείλει, καθώς επίσης και άλλες 25.000 ευρώ για… ψυχική οδύνη!

Ο Τζόι Ντόρσεϊ είχε υπογράψει στην Μπαρτσελόνα τον Αύγουστο του 2016, κλειστό συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» τον αποδέσμευσαν τον Ιανουάριο του 2017, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, μένοντας μάλιστα χωρίς ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Αμερικανός, λοιπόν, υποστήριξε ότι οι Καταλανοί δεν του έδωσαν όλα τα προβλεπόμενα χρήματα τόσο της υπόλοιπης χρονιάς (16/17), όσο και της επόμενης (17/18) που ήταν εγγυημένη και όπως φάνηκε από την απόφαση του δικαστηρίου, είχε δίκιο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x