Ευρώπη

Νίκησε τον κορωνοϊό ο Αλφόνσο Ρέγες: «Δεν έχω φοβηθεί τόσο στη ζωή μου»

Ο πρόεδρος της ένωσης επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών της Ισπανίας διηγείται την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Ο Αλφόνσο Ρέγες πέρασε δύσκολα τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες λόγω του κορωνοϊού, αλλά βγήκε δυνατός. Πλέον ο πρόεδρος της ένωσης επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών της Ισπανίας βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανάρρωσης και μίλησε για την περιπέτειά του.

«Είχα υψηλό πυρετό, βήχα και πονοκεφάλους που δεν με άφηναν να ηρεμήσω. Ευτυχώς πλέον δεν έχω πυρετό και βήχω ελάχιστα. Θα χρειαστεί όμως να μείνω για άλλες 14 μέρες σε καραντίνα για να φύγω τελείως ο ιός», τόνισε ο 49χρονος πρώην παίκτης και αδερφός του Φελίπε Ρέγες της Ρεάλ.

«Δεν έχω φοβηθεί τόσο πολύ στη ζωή μου. Ποτέ δεν είχα αρρωστήσει σοβαρά, ούτε καν την απλή γρίπη. Στο παρελθόν, ως παίκτης, είχα σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά τότε γνώριζα πως θα γίνω καλά. Τώρα με τον κορωνοϊό δεν είχα την ίδια βεβαιότητα. Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως δεν πλήττονται μόνο οι ηλικιωμένοι. Αν εγώ, που είμαι σε καλή κατάσταση, είχα τέτοια συμπτώματα, μπορεί να έχει μεγάλα προβλήματα ο καθένας. Πίστευα πως ήμουν άτρωτος, αλλά με έβγαζε νοκ άουτ. Πέρασα πολύ δύσκολες ώρες και είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ευτυχώς όμως τώρα είμαι σε διαδικασία ανάρρωσης», ομολόγησε.

Όσο για το πώς και πόσο θα επηρεαστεί το μπάσκετ; «Αυτό που μετρά τώρα είναι η υγεία. Έχουμε τόσους νεκρούς και ανθρώπους που δίνουν καθημερινά μεγάλη μάχη. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x