NBA

Νικητής ο Γιάννης, ντεμπούτο ο Παπαγιάννης

Ο και πάλι εξαιρετικός Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε νίκη επί των Κινγκς, για τους οποίους έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο ΝΒΑ ο Γιώργος Παπαγιάννης πετυχαίνοντας κι ένα καλάθι.

Ελληνικό χρώμα είχε η βραδιά στο Μιλγουόκι. Κι αυτό γιατί οι Μπακς έχοντας πρωταγωνιστή ξανά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο νίκησαν 117-91 τους Κινγκς, με τους οποίους πήρε τα πρώτα του λεπτά στο ΝΒΑ ο Γιώργος Παπαγιάννης πετυχαίνοντας και τους πρώτους του πόντους.

Ο ηγέτης των «ελαφιών», που έφτασαν τις τρεις σερί νίκες και συνολικά τις τέσσερις σε έξι ματς, άγγιξε το τριπλ νταμπλ ξανά με 17 πόντους (7/8 βολές, 5/8 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 τάπα και 4 λάθη σε 25:03. Ο Μίρζα Τελέτοβιτς με 22 πόντους και 7/9 τρίποντα «σκότωσε» το Σακραμέντο από την περιφέρεια και άλλους 19 πρόσθεσε ο Τζαμπάρι Πάρκερ.

Από τους «βασιλιάδες» ο ρούκι Έλληνας σέντερ πάτησε παρκέ για 5:47 ευστοχώντας στη μοναδική του προσπάθεια στον αγώνα, ενώ είχε ακόμη ένα ριμπάουντ και ένα λάθος. Ο Κώστας Κουφός άρχισε ξανά στην πεντάδα και σε 13:19 είχε 4 πόντους (2/4 δίποντα), 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος. Ο Γκάρετ Τεμπλ με 19 και ο ΝτεΜάρκους Κάζινς με 15 πόντους δεν ήταν αρκετοί για να σταματήσουν το ρυθμό των Μπακς από το Σακραμέντο που βρίσκεται πλέον στο 2-5.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x