NBA

Νοβίτσκι από τα παλιά και Ίρβινγκ… από τα ίδια! (video)

Κάτι από το ένδοξο παρελθόν θύμισε ο Νοβίτσκι! Ενώ ο Ίρβινγκ συνέχιζε τον… χαβά του (οδηγώντας τους Σέλτικς σε ένα ακόμα διπλό), ο Γερμανός ήταν καταλυτικός στη μεγάλη νίκη των Μάβερικς επί της Θάντερ

Τον παλιό καλό του εαυτό θυμήθηκε (δυστυχώς για τη Θάντερ) ο Ντιρκ Νοβίτσκι.

Στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Γερμανός πέτυχε 19 πόντους και αποτέλεσε τον κυριότερο λόγο της μεγάλης νίκης των Μάβερικς με 97-81 επί της Θάντερ.

Έτσι, πήγε στράφι η μεγάλη εμφάνιση του Γουέστμπρουκ, ο οποίος άγγιξε το triple-double (28 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 9 ασίστ) αλλά ήταν απελπιστικά μόνος μιας και ο Τζορτζ ήταν κάκιστος (2 μόλις πόντοι) και ο Άντονι ο μόνος άλλος παίκτης που είχε διψήφιο αριθμό πόντων (16).



Την ίδια ώρα ο Κάιρι Ίρβινγκ αποδεικνυόταν για μια ακόμη φορά ασταμάτητος. Σταματώντας στους 25 πόντους (και έχοντας ως συμπαραστάτες τους Χόρφορντ και Ροζίερ με 21 και 17 αντίστοιχα) ο «Uncle Drew» οδήγησε τους Σέλτικς σε σχετικά άνετο διπλό με 108-98 επί των δυνατών Πέισερς.



Λίγο αργότερα οι Γουόριορς δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Πέλικανς και έχοντας σε μεγάλα κέφια τους «Splash Brothers» (27 ο Κάρι και 24 ο Τόμπσον) λύγισαν 110-95 τους Πέλικανς.

Φοβερός ο Τζέιμς Χάρντεν για μια ακόμη φορά, σταμάτησε στους 37 πόντους και παρά τους 30 που πέτυχε (απόντος του Πορζίνγκις) ο Μπίσλεϊ, οι Ρόκετς γύρισαν το ματς με τους Νικς (117-112).

Καθοδηγούμενοι από το εκπληκτικό δίδυμο των Λίλαρντ-ΜακΚόλουμ (που πέτυχαν 29 και 26 πόντους αντίστοιχα), οι Μπλέιζερς εκμεταλλεύτηκαν την κομβική απουσία του Γουόλ και πέρασαν από την Ουάσινγκτον με το 108-105 επί των Ουίζαρντς.

Κατά τ’ άλλα, με άνεση πέρασαν από τη Σάρλοτ οι Σπερς, που είχαν ξανά ηγέτη τον Όλντριτζ (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και καθάρισαν 106-86 τους Χόρνετς.

Με επτά παίκτες να πιάνουν διψήφιο αριθμό πόντων και χωρίς να χρειαστούν καν τον ΝτεΡόζαν (ο οποίος πέτυχε μόλις ένα καλάθι) οι Ράπτορς διέλυσαν 112-78 τους Χοκς μέσα στην Ατλάντα.

Χάρη σε ένα κρεσέντο του Ρέντικ (29 πόντους) και με τον Εμπίντ να κάνει μια ακόμα πλήρη εμφάνιση (18 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ) οι Σίξερς έκαναν πλάκα στους Μάτζικ (130-111).

Τέλος οι Κλίπερς δυσκολεύτηκαν περισσότερο του αναμενομένου στο Σακραμέντο, ωστόσο απέφυγαν την γκέλα και με ηγέτη τον Γκρίφιν που σταμάτησε στους 33 πόντους και πέτυχε το νικητήριο καλάθι, επικράτησαν 97-95 των Κινγκς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x