Εurobasket 2015

Νόβοσελ: «Ξυλοκόπος ο Ραντούλιτσα»

Έναν πολύ υποτιμητικό χαρακτηρισμό για τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα χρησιμοποίησε ο «θρύλος» του γιουγκοσλαβικού και κροατικού μπάσκετ, Μίρκο Νόβοσελ, λέγοντας πως ο σέντερ της Σερβίας είναι… ξυλοκόπος.

Ένα άκρως προσβλητικό σχόλιο έκανε ο Μίρκο Νόβοσελ για τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, θέλοντας να σχολιάσει την αποτυχημένη πορεία της εθνικής ομάδας της Κροατίας στο Ευρωμπάσκετ.

Ο «θρύλος» του γιουγκοσλαβικού μπάσκετ χαρακτήρισε «ξυλοκόπο» τον σέντερ της Σερβίας και του Παναθηναϊκού, ενώ σύμφωνα με εκείνον ο Άντε Τόμιτς από την άλλη συγκαταλέγεται στους καλύτερους της Ευρώπης.

«Θα πρέπει να σταματήσει αυτός ο κανονισμός του NBA που δεν επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν πριν τον Αύγουστο. Αυτό έγινε με τον εξαιρετικό μας σουτέρ τον Ρούντεζ, ο οποίος δεν μπορούσε να βάλει καλάθι. Επίσης, ο Τόμιτς είναι από τους καλύτερους σέντερ της Ευρώπης και ένας παίκτης-κλειδί που τελικά αποτυγχάνει και ξαφνικά έρχεται ο… ξυλοκόπος ο Ραντούλιτσα και βάζει πάνω από 20 πόντους. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας οι παίκτες μας έκαναν χιλιάδες σουτ, αλλά μόνο ο συγκεκριμένος θα έχει κάνει 10 χιλιάδες. Γενικά, η όλη διαδικασία απέτυχε και δεν έγινε καλή προετοιμασία», ήταν τα λόγια του Μίρκο Νόβοσελ στην ιστοσελίδα «jutarnji.hr».

Όπως είναι φυσικό, η δήλωση αυτή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στον Τύπο της Σερβίας, ωστόσο ο άμεσος... θιγόμενος, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x