Ελλάδα

Νοκ - άουτ για δύο μήνες ο Γκίκας!

Σοκ στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Νίκου Γκίκα στον αντίχειρα στο ματς με την Μπαντίρμα, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Τεράστιο πρόβλημα για την ΑΕΚ στη θέση «1», έπειτα από τον τραυματισμό του Νίκου Γκίκα, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Ο Έλληνας πόιντ-γκαρντ τραυματίστηκε στον δεξί αντίχειρα στον αγώνα με τη Μπαντίρμα και υποβλήθηκε σήμερα το πρωί (15/1) σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Τελικά τα αποτελέσματα ήταν δυσάρεστα, αφού έδειξαν ρήξη του ωλενίου πλαγίου συνδέσμου του δεξιού αντίχειρα.

Πλέον, ο μόνος διαθέσιμος πλέι-μέικερ στην Basket League είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος, ενώ στο BCL υπάρχει και ο Μάριο Τσάλμερς, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Η κακοδαιμονία, που από την περασμένη περίοδο «χτυπά» αλύπητα την Ομάδα μας, δεν έχει προηγούμενο...

Σε ανύποπτο χρόνο, στην αναμέτρηση του BCL με Μπαντίρμα, ο Νίκος Γκίκας τραυματίστηκε στον αντίχειρα. Υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ BC, Dr Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού, στο Metropolitan General, και διαπιστώθηκε, ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό.

Ο αθλητής της «Βασίλισσας» υπέστη ρήξη του ωλενίου πλαγίου συνδέσμου του δεξιού αντίχειρα. Ο χρόνος απουσίας του υπολογίζεται σε - τουλάχιστον – δύο μήνες
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x