Ελλάδα

«Νόμος» ή… αντίδραση

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θέλουν να επιβεβαιώσουν την υπεροχή τους και να φτάσουν στο 2-0 απέναντι σε Άρη και ΑΕΚ που καλούνται να αντιδράσουν σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ αντίστοιχα.

Πράξη δεύτερη απόψε στα ημιτελικά των playoffs με τις αναμετρήσεις ΚΑΙ στα δύο ζευγάρια της τετράδας.

Στις 18:00 (Novasports 2) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη. Οι «πράσινοι» ζορίστηκαν αρκετά στο προχθεσινό παιχνίδι αλλά έφτασαν στο 9/9 σε αγώνες playoffs απέναντι στους «κίτρινους». Γιάνκοβιτς και Παπαγιάννης παραμένουν εκτός μάχης για τον Αργύρη Πεδουλάκη, που πρόσθεσε τον άλλοτε συνεργάτη του Γιώργο Βόβορα στο τεχνικό τιμ. Οι Θεσσαλονικείς μετρούν 25 σερί ήττες από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, με τελευταία τους επιτυχία το 79-77 της περιόδου 1996/97. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει ξανά στον Τζαμέλ τραυματία Χάγκινς και τον ασθενή Δίπλαρο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ξανθόπουλου (ίωση) και Ζάρα (τράβηγμα στους προσαγωγούς). Τη Δευτέρα (19:00) θα γίνει το τρίτο ματς της σειράς στο Nick Galis Hall.

Στις 20:00 (OTE Sport 4) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στον απόηχο του +35, της Τετάρτης, που συνιστά τη μεγαλύτερη διαφορά με την οποία έχουν νικήσει ποτέ οι «ερυθρόλευκοι» την «Ένωση». Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν πάνοπλες, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να περιμένει από τους παίκτες του την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση παρά την πανεύκολη νίκη στο πρώτο ματς. Ο Γιούρε Ζντοβτς, που θα έχει στη διάθεσή του τον Τζέι Κόβαν Μπράουν (ο τραυματισμός στη μέση αποδείχτηκε επιπόλαιος) ελπίζει να έχει θιχτεί ο εγωισμός των παικτών του και αν μη τι άλλο αυτή τη φορά να το παλέψουν. Οι Πειραιώτες μετρούν 14 σερί νίκες στο «σπίτι» τους για το πρωτάθλημα απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», που δεν τους έχει κερδίσει εκεί μετά τη σεζόν 2002/03 (76-99). Το τρίτο ματς της σειράς θα γίνει την Τρίτη (19:00) στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x