Euroleague

Νοσιόνι: «Μόνο ο Ολυμπιακός και ο Ερ. Αστέρας έχουν νικήσει μέσα στην Μπασκόνια…»

Σαν τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα θα πρέπει να παίξει η Ρεάλ Μαδρίτης στη Βιτόρια, προκειμένου να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπασκόνια, σύμφωνα με τον Αντρές Νοσιόνι.

Την ίδια ένταση που βγάζουν, ειδικά στην άμυνα, ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας θα πρέπει να έχει και η Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Μπασκόνια, εάν θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπασκόνια, όπως δήλωσε ο Αντρές Νοσιόνι.

«Πάμε στην Μπουέσα Αρίνα, για να προσπαθήσουμε να πάρουμε άλλη μία νίκη. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να ματσάρουμε την έντασή τους και δεν είναι σύμπτωση πως ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας είναι οι μόνες ομάδες που έχουν νικήσει μέσα στη Βιτόρια, στη φετινή Ευρωλίγκα. Πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν με μεγάλη ένταση, είναι καλές στην άμυνα και κατάφεραν να αντέξουν στην ένταση της Μπασκόνια. Θα πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό, καθώς ξέρουν πολύ καλά να τρέχουν στο γήπεδο. Επίσης, θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, γιατί αν τους επιτρέψουμε να τρέξουν, τότε θα μας… σκοτώσουν», ανέφερε μεταξύ άλλων στο blog που έχει στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Αργεντινός φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x