Σίγουρος πως αν ο Ολυμπιακός πραγματοποιήσει εμφάνιση ανάλογη της Παρασκευής θα μπορέσει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για το Final Four της Μαδρίτης, εξέφρασε ο Μπράιαντ Ντάνστον. Ο Αμερικκανός σέντερ, μιλώντας πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει του αυριανού τρίτου προημιτελικού με την Μπαρτσελόνα, δήλωσε επίσης πως αυτός και οι συμπαίκτες του, είναι ικανοί να παίξουν ακόμα καλύτερα, απ’ ότι στο δεύτερο παιχνίδι .

Αναλυτικά, ο Μπράιαντ Ντάνστον δήλωσε:

«Θα πρέπει πάνω-κάτω να κάνουμε ένα παιχνίδι ανάλογο με το τελευταίο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να τους επιτεθούμε, όπως ακριβώς στο δεύτερο παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι πιο επιθετικοί και σε άμυνα και σε επίθεση. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν στην πιεστική μας άμυνα και θα είναι πολύ δύσκολο.

Αυτό που ξέρω είναι πως ο αυριανός αγώνας θα είναι πολύ έντονος και σκληρός και θα υπάρχει πολύς κόσμος εδώ. Είναι δεδομένο πως οι φίλαθλοι θα έχουν ρόλο στο παιχνίδι και θα μας δώσουν εξτρά ώθηση ανεξάρτητα με το τι θα συμβαίνει στο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω πως ακόμη δεν έχουμε κάνει το καλύτερό μας παιχνίδι. Στο δεύτερο ματς παίξαμε καλύτερα, βελτιώσαμε πολλά πράγματα, αλλά μπορούμε και καλύτερα».


Νίκος Ζέρβας