Ευρώπη

Ντατόμε: «Σου δίνει κίνητρα ο Ομπράντοβιτς»

Το εγκώμιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έπλεξε ο Λουίτζι Ντατόμε, με δηλώσεις του σε τούρκικα μέσα, και σχολίασε, επίσης, τη νέα μορφή της Ευρωλίγκας.

Αρκετοί παίκτες είναι αυτοί που χαίρονται να τελούν υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ή επιθυμούν κάποια στιγμή στην καριέρα τους να συνεργαστούν μαζί του.

Ένας από αυτούς είναι και ο Λουίτζι Ντατόμε, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του στη Φενερμπαχτσέ, σε τούρκικα μέσα.

«Ο Ομπράντοβιτς ξέρει τον τρόπο να κερδίζει και είμαι χαρούμενος που είμαι παίκτης του. Σε κάνει καλύτερο παίκτη και ξέρει πως να σου δώσει κίνητρο, οπότε είμαι χαρούμενος που είμαι παίκτης του», είπε για τον 56χρονο τεχνικό.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και τη νέα μορφή της Ευρωλίγκας, ο 29χρονος φόργουορντ ανέφερε: «Ξέρουμε ότι θα είναι μια πολύ μεγάλη σεζόν και γι' αυτό όλοι συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά. Η προετοιμασία μας πηγαίνει πολύ καλά και χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής. Θα είναι μια δύσκολη σεζόν, αλλά και διασκεδαστική ταυτόχρονα. Από τα μειονεκτήματα του νέου φορμάτ είναι η κούραση που θα έρθει με τόσα παιχνίδια. Πολλές φορές δεν θα προλαβαίνουμε να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Έχει όμως πλεονέκτημα στο Final 4, καθώς θα τους έχουμε αντιμετωπίσει όλους στην κανονική περίοδο, όχι όπως πέρυσι που πετύχαμε τις Λαμποράλ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη χειρότερη χρονικά στιγμή».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, υποστήριξε για την Κωνσταντινούπολη πως «είναι ωραία να βρίσκεσαι εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x