Euroleague

Ντατόμε: «Θέλω να μείνω με τον Ομπράντοβιτς για όσο με χρειάζεται»

Στο περιθώριο της τριετούς ανανέωσής του με τη Φενέρ, ο Τζίτζι Ντατόμε έπλεξε το εγκώμιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ έκανε αναφορά και στον Έτορε Μεσίνα.

Το τελευταίο διάστημα o Τζίτζι Ντατόμε απασχόλησε έντονα την Αρμάνι Μιλάνο. Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε τελικά να ανανεώσει για τα επόμενα τρία χρόνια με την Φενέρμπαχτσε.

Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο διεθνής Ιταλός φόργουορντ της Φενέρ, αυτό που τον κράτησε στον τουρκικό σύλλογο είναι η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, χωρίς ωστόσο να παραλείψει να αναφερθεί στο ενδιαφέρον του Έτορε Μεσίνα.

«Το ενδιαφέρον του Μεσίνα με τιμά ιδιαίτερα. Με αυτόν στο τιμόνι, θεωρώ ότι η Αρμάνι θα κάνει πραγματικά καλή δουλειά. Ωστόσο, υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τη Φενέρ γιατί θέλω να μείνω με τον Ομπράντοβιτς για όσο με χρειάζεται. Πιστεύω ότι το ταξίδι της Φενέρ δεν έχει τελειώσει ακόμη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 31χρονος Ιταλός μπασκετμπολίστας.

Την τελευταία χρονιά ο Ντατόμε, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και έλειψε απ’ το Final-4 της Ευρωλίγκας, μέτρησε 9 πόντους κατά μέσο όρο στην κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x