Ευρώπη

Ντε Κάρλο: «Είμαστε σε κακή αγωνιστική περίοδο»

Στην κακή φόρμα που βρίσκεται αυτήν την περίοδο η Ορλαντίνα στάθηκε ο Τζενάρο Ντε Κάρλο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών και έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση σε άμυνα και επίθεση, έστω και χωρίς την παρουσία πλέι μέικερ. Περιμένει την ίδια πειθαρχία και στα επόμενα ματς της διοργάνωσης και πως είναι τιμή να αγωνίζεσαι στο «Παλατάκι».

Αναλυτικά: «Ήρθαμε σε μία κακή αγωνιστική περίοδο για εμάς εδώ. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, όμως είμαι χαρούμενος από την προσπάθεια και την υπευθυνότητα που έδειξαν οι παίκτες σε άμυνα και επίθεση.

Παίξαμε χωρίς πλέι μέικερ για ώρα και θέλω να τονίσω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια του και την εμφάνιση του Στογιάνοβιτς. Αν αγωνιζόμαστε με αυτήν τη πειθαρχία, πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας στη διοργάνωση και θα δώσουμε το 100% στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να τα καταφέρουμε.

Τέλος, θέλω να πω ότι ερχόμενος εδώ, "μυρίζεις" την ιστορία της ομάδας και ήταν τιμή μας που παίξαμε σε αυτό το γήπεδο. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x