Ευρώπη

Ντε Κολό: «Είχα μιλήσει με την Μπαρτσελόνα πριν πάω στους Σπερς»

Συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα είχε ο Νάντο Ντε Κολό, πριν μετακομίσει στο ΝΒΑ και τους Σπερς, όπου εκεί ο Γάλλος δήλωσε πως δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε!

Δεν θα έλεγε «όχι» σε επιστροφή στο ΝΒΑ ο Νάντο Ντε Κολό, όπως δήλωσε σε ισπανικό περιοδικό.

Ο Γάλλος γκαρντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόνισε πως δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε από τους Σπερς και όπως αποκάλυψε, πριν πάει στο Σαν Αντόνιο, είχε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα.

«Η αλήθεια είναι πως όταν αποφάσισα να πάω στους Σπερς ήταν λίγο περίπλοκο, καθώς ήξερα ότι μπορούσα να συνεχίσω στην Ευρώπη. Είχα μιλήσει με την Μπαρτσελόνα, για παράδειγμα. Από την άλλη, ήθελα να πάω στο ΝΒΑ για να δω πως είναι. Στους Σπερς δεν είχα τις ευκαιρίες που περίμενα. Νομίζω ότι είναι ένα μέρος της ζωής, που δεν μπορείς να το ελέγξεις», δήλωσε αρχικά ο Νάντο Ντε Κολό στο «farhamptonmag.com» και πρόσθεσε:

«Είχα ζητήσει από τους Σπερς να με κάνουν ανταλλαγή για να πάω σε μία άλλη ομάδα, όπου θα είχα περισσότερα λεπτά συμμετοχής και θα έμενα για χρόνια. Όταν ήμουν στους Ράπτορς, ήθελα να συνεχίσω εκεί, μέχρι που με κάλεσε η ΤΣΣΚΑ».

Τέλος, για το αν θα επέστρεφε στο ΝΒΑ: «Δεν κλείνω την πόρτα του ΝΒΑ, αλλά αυτή την στιγμή είμαι χαρούμενος στην Ευρώπη και θέλω να συγκεντρωθώ στο παρόν. Μετά, θα δούμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x