Euroleague

Ντένμον: «Να προστατεύσουμε την έδρα μας»

Η διατήρηση του αήττητου στο ΟΑΚΑ είναι προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Μάρκους Ντένμον ενόψει του ματς των «πράσινων» με τη Μάλαγα.

Την προσοχή που χρειάζεται να δείξει ο Παναθηναϊκός στη Μάλαγα, λόγω του αρνητικού σερί που θέλει να «σπάσει» ο ισπανικός σύλλογος, επεσήμανε ο Μάρκους Ντένμον, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να διατηρήσει το δικό του αήττητο σερί στο ΟΑΚΑ.

«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αυτό το σερί. Μέρα με τη μέρα παίζουμε καλύτερα μαζί, τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις. Παίζουμε καλό μπάσκετ τώρα και στόχος είναι να προστατεύσουμε την έδρα μας», σχολίασε για το ερχόμενο ματς, ενώ για το αρνητικό σερί της Μάλαγα είπε: «Το γεγονός αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε, αφού πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Τους έχουμε δει τις τελευταίες μέρες και παρότι έχουν χάσει τα τρία τελευταία ματς, έχουν παίξει καλά. Στην EuroLeague πάντα πρέπει να παίξεις καλά για να νικήσεις. Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε δυνατοί και να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x