Εurobasket 2015

Ντιαό: «Σπουδαία ομάδα η Λετονία»

Η αντίσταση που προέβαλε η Λετονία απέναντι στη Γαλλία δεν ήταν έκπληξη για τον Μπορίς Ντιαό.

Ο Μπορίς Ντιαό περίμενε δύσκολο έργο από τη Λετονία για τη Γαλλία στα προημιτελικά.

Αποστολή στη Λιλ, Χρήστος Ρομπόλης

«Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Η Λετονία είναι πολύ καλή ομάδα, δεν έφτασε τυχαία στα προημιτελικά. Έπαιξε ένα ασυνήθιστο μπάσκετ, που στην αρχή μάς δυσκόλεψε, αλλά όταν διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι τους το αντιμετωπίσαμε σωστά και νικήσαμε. Ξέρουμε καλά την Ισπανία, θα γίνει μεγάλη μάχη. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες και στις δύο ομάδες. Πολλοί παράγοντες θα καθορίσουν το αποτέλεσμα. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε», τόνισε ο άσος των Σπερς.

Ερωτηθείς ποιο είναι το μυστικό για να μη γερνά απάντησε: «Μακάρι να το ήξερα. Πάντως εγώ νιώθω πολύ μεγαλύτερος από πέρσι. Μάλλον φταίει που παίζω με νεότερους παίκτες. Όταν συναναστρέφεσαι μαζί τους νιώθεις κι εσύ νεότερος. Ακόμη και κάποια αστεία που λένε δεν τα καταλαβαίνεις».

Ο προπονητής της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, είπε: «Είχαμε δυσκολίες στην αρχή, αλλά κάναμε κάποιες τροποποιήσεις στην άμυνά μας και αυτό έφερε το αποτέλεσμα. Πήραμε μια διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο και φτάσαμε στη νίκη. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Ισπανία. Ξέρουμε πως είναι σπουδαία ομάδα και το έδειξε σήμερα νικώντας την Ελλάδα. Είχε τον έλεγχο σε όλο το ματς, αν εξαιρέσουμε το τρίτο δεκάλεπτο. Θα πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα σε όλο το ματς και να βρούμε λύσεις στην επίθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x