Ευρώπη

Ντιλέινι: «Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά…»

Η πρόταση της Λοκομοτίβ Κουμπάν ήταν αυτή που κάλυπτε απόλυτα τον Μάλκολμ Ντιλέινι και γι’ αυτό απέρριψε όλες τις υπόλοιπες, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Ολυμπιακού, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Την πρόταση του Ολυμπιακού, το καλοκαίρι που πέρασε, επιβεβαίωσε ο Μάλκολμ Ντιλέινι μιλώντας στην ιστοσελίδα «eurobasket.com».

Ο Αμερικανός γκαρντ αποκάλυψε πως η Μπάγερν Μονάχου του είχε κλείσει το δρόμο για το NBA κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ενώ τόνισε πως η μοναδική ομάδα που του παρείχε την ασφάλεια που επιζητούσε ήταν η Λοκομοτίβ Κουμπάν και γι’ αυτό άλλωστε είπε το «ναι».

«Είχα τη δυνατότητα να επιστρέψω στην Μπάγερν, αλλά ήθελα να αγωνιστώ στο NBA. Θα μπορούσα να αγωνιστώ στους Ρόκετς, αλλά η Μπάγερν δεν μου έλυνε το συμβόλαιο. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ήθελα να ζυγίσω τις επιλογές μου και να δοκιμάσω στο NBA. Η Μπάγερν μου πρότεινε την επέκταση του συμβολαίου μου, αλλά την απέρριψα. Μου άρεσε στο Μόναχο και δεν είχα κανένα παράπονο. Όμως, μόνο αν ένιωθα άνετα θα έμενα, αλλά άλλες ομάδες με ήθελαν περισσότερο.

Η Μπάγερν προσπάθησε να με πείσει πως αυτή είναι ό,τι καλύτερο για μένα, αλλά αυτό δεν σήμαινε τίποτα. Από την άλλη, στο τέλος της ημέρας αυτό δεν με βοήθησε για το μέλλον μου. Το καλοκαίρι δεν μίλησα με την Μπάγερν. Είχα προτάσεις από πολλές ομάδες όπως τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια ήρθε αυτή από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία μου έδειξε το περισσότερο ενδιαφέρον και μου παρείχε την ασφάλεια που ήθελα, με συμβόλαιο δύο ετών και NBA out
», ήταν η απάντηση του Μάλκολμ Ντιλέινι για το τι ακριβώς έγινε το καλοκαίρι που πέρασε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x