Ελλάδα

Ντομινίκ στον ΣΠΟΡ FM: «Θα το ήθελα, αλλά δεν υπάρχει καμία απόφαση ακόμα»

Σε επικοινωνία του ΣΠΟΡ FM με τον Ντομινίκ Γουίλκινς αποσαφηνίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση προκειμένου να έρθει στην Αθήνα για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ξεκάθαρος ήταν ο Ντομινίκ Γουίλκινς αναφορικά με ενδεχόμενη παρουσία του στο τουρνουά για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Με αφορμή τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες μετά το τιτίβισμα του παλαίμαχου άσου, αλλά και τα tweets ανάμεσα στον ίδιο και τον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός ξεκαθάρισε στον ΣΠΟΡ FM ότι δεν υπάρχει καμία οριστική απόφαση για να δώσει το «παρών» στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Παρ’ όλα αυτά, ο «Human Highlight Film», που πέρασε από το «τριφύλλι» το 1995-96, ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να βρεθεί ξανά στο ΟΑΚΑ.

«Θα το ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ ξανά στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ. Όμως, πρέπει να πω ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση ακόμα. Θα ήταν πολύ όμορφο να έρθω στην Ελλάδα, αλλά δεν μπορούμε ακόμα να πούμε κάτι», ήταν τα λόγια του σπουδαίου Ντομινίκ Γουίλκινς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x